Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy fiú aki tetszik. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú aki tetszik. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel mindig hülyéskedtünk és régen tetszett és ezt el is mondtam neki,és múltkor beszéltünk cseten és elmondta hogy van barátnője,de még akart valamit mondani,de azt mondta hogy tök mind1.Vajon van még esélyem nála?
2011. jún. 12. 17:38
 1/5 anonim válasza:
Kivncsi vagyok a válaszokra mert én is így vagyok csak h én tudtam neki elmondani h tetszik.
2011. jún. 12. 20:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele. "Akart valamit mondani, de tök mind1" dolog pedig olyan, hogy tartja benned a reményt mind addig amíg megvan neki a jelenlegi barátnője. Lehet, hogy tetszel neki meg minden, ezért nem is akar "lerázni", mert hátha jó leszel neki még a közel jövőben, ha már nem lesz neki a bnője. (vagy másodhegedűsként)

23f

2011. jún. 13. 17:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Kedves 2.válaszolóén elmondtam neki h tetszik és egyfojtában arról kérdezgetett h mit csinálnék ha tetszenék neki
2011. jún. 13. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem csak játszadozik...jót tesz az egójának..újíts be másik pasit,had egye a fene :D
2011. jún. 16. 01:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Bevallotta hogy tetszem neki hogyan tovább?
2011. jún. 19. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!