Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha egy héten 4 lánnyal is randizom?
Hétfőn találkozom egy lánnyal utána kedden,szerdán, és csütörtökön is egy másikkal.
Ti mit szólnátok ehhez lányok, ha tudnád hogy a srác rajtad kívül több lánnyal is randizik?
eléggé lealázod vele mind a 4 lányt
szánalmas vagy
Hagyjátok már ezt a szánalmas szöveget, attól, h randizik vkivel, még nincsenek kapcsolatban, így miért ne találkozhatna mással is?
Persze ez attól függ, h mennyi idős a kérdező, mert pl ha még gimibe járnék, ak nekem is szemet szúrna, ha egy csajjal kezdene összejönni vmi, de az másnap már mással flörtölne.
Idősebbként semmi gond nincs ezzel, lehet, h a 4. lánnyal lenne egy jó kapcsolata, de most ak az 1. miatt erről ne is szerezzen tudomást?
Már miért lenne fake? Én is smároltam már egy nap több lánnyal is. És akkor mi van? Mit irigykedtek???
Amúgy nekem volt olyan csaj ismerősöm, akinek meséltem hogy több vasat tartok a tűzbe és azt mondta hogy inkább legyek ilyen mint mutyi. Ja és később kiderült, hogy oda volt értem! Ehhez képest így nyilatkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!