Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tehetnék, hogy belém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy belém csavarodjon? Első sorban férfiak válaszát várom

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, összejöttem a volt főnökömmel, aki nálam jóval idősebb és rengeteg egyéb oka van, ami nem éppen teremti meg a feltételeit egy legàlis, boldog párkapcsolatnak, de a hangsúly nem is igazán ezen van. Mindig is izzott közünk a levegő, most pedig egy fantasztikus éjszakát töltöttünk el együtt. Másnap többször is hívott és külön hangsúlyt fektetett rá, hogy a tudtomra adja, fantasztikusan érezte magát, s várja a folytatást.

Azóta eltelt két nap és nem keresett, én egy semleges, "jó fej" smst írtam neki, amire nem reagált..igazából minden vágyam azt elérni, hogy a tenyeremből egyen és úgy érezzen irántam, mint eddig senki iránt.

Férfiak ötleteit várom!

Köszönöm

2011. jún. 11. 09:50
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Mire gondolsz? :) azt gondoltam, ha egy éjszakát jelent neki a dolog, biztos nem hív másnap négyszer.

Mellesleg az eset megtörténte szerdán lesz egy hete és a csütörtöki tekeri dömping óta nem keresett

2011. jún. 14. 10:30
 12/21 anonim ***** válasza:
A férfiak általában a családot ,feleséget nem fogják elhagyni egy 21 éves leányzó miatt.Valószinüleg kalandot és egy jó kis sex-et akart,egy dögös kis csajjal.Lehet,hogy még hívni fog,ha kanos lesz.De ha zaklatod SMS-ekkel,telefonhívásokkal és ezzel veszélyben érzi a házasságát,lebukás miatt...le fog pattintani és elfog tünni..
2011. jún. 14. 13:20
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem vágynak rá, hogy otthagyja őket, csak, mint szerető viszonyból szeretném kihozni a legtöbbet. Remélem sikerül valahogy elérnem, hogy vàgyjon a folytatásra
2011. jún. 14. 15:52
 14/21 anonim ***** válasza:
neked elég egy szerető viszony?Haza megy ,megpröcsköli az asszonyt ,utána meg téged.Persze tagadja,hogy az asszonyt is lefekteti.Tuti azt mondja,hogy eltávolodtak,elhidegültek egymástol és csak te tudod a vágyait csillapitani.
2011. jún. 14. 19:45
 15/21 anonim ***** válasza:
Ribanc
2011. jún. 14. 20:00
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem mondja, hogy eltávolodtak. Valamilyen szinten mondhatnám, hogy nyitott kapcsolatban élnek. Mi pedig nagyon közel állunk egymáshoz. Ha nem fekszünk le egymással, akkor is, az ebből a szempontból nem oszt nem szoroz. Én viszont fiatal vagyok, belefér egy szerelem úgy az életembe, hogy nem várom el, hogy házasság legyen a vége.. És pláne azt nem, hogy a családja felbomoljon vagy csak bármiben hiányt szenvedjen miattam
2011. jún. 14. 22:11
 17/21 BheBhe válasza:
Sexuálisan ugy elégisd ki mint sóóóóóóóha :D
2011. jún. 15. 01:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Csak az a baj,hogy a fiatal éveidet elpocsékolod egy laza-reménytelen ,semmilyen kapcsolatra.Lehet,hogy közben elmész egy rendes,normális hapsi mellett akivel boldog lehetnél,de nem veszed észre,mert egy "halálra ítélt" kapcsolatban vagy benne.Mert a vége szakítás lesz,előbb vagy utóbb......
2011. jún. 15. 20:46
 19/21 anonim ***** válasza:
Hiába nem akarod, hogy felbomoljon miattad a házassága, könnyen megtörténhet, ezzel a családja életét teheted tönkre. Bár ez elsősorban a férfi felelőssége, de a szememben akkor is erkölcstelen a hozzáállásod.
2011. jún. 15. 21:20
 20/21 A kérdező kommentje:
Ettől én is félek, hogy elszigetelem magam miatta a normális kapcsolatoktól.. Az utóbbitól kevésbbé, mivel Imréék az értékrendjét, s tudom, sosem hagynà ott a családját..
2011. jún. 16. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!