Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hová tűntek a rendes csajok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová tűntek a rendes csajok?

Figyelt kérdés

van még ilyen?

-nem issza magát részegre minden héten

-nem dohányzik

-értelmes, érdeklődő

-"szeretnivaló" arca van, nem sminkeli agyon magát

-alakra: van rajta mit fogni, de nem úszógumis. Ha nem is lesz strand szépe, bármikor büszkén vállalhassam, hogy "igen, Ő a barátnőm!"

-elfogad olyannak, amilyen vagyok

-eljönne nyáron a Balatonra :DD

Vannak még ilyenek, vagy mind eltűnt? Írjon privátot, aki úgy gondolja :P...

2011. jún. 8. 22:27
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:
Félreértések elkerülése érdekében: azért írtam hogy legyen normális alakja, mert akivel eddig találkoztam, mint 150 cm és 80-90 kg volt :(. Nem kell modell alkat. Csak legyen ÁTLAGOS. Egyébként 19 leszek :)
2011. jún. 9. 06:47
 42/55 anonim ***** válasza:
Te milyen magas vagy?:D
2011. jún. 9. 09:44
 43/55 anonim ***** válasza:

Igen én:

-abszolút nem iszom alkoholt, nem bulizom

-nem dohányzom

-értelmes, érdeklődő

- arányos arcom van, kék szem, szőke hosszú haj

-170 cm és 53-54 kg (homokóra)

-azt nem tudom milyen vagy:D

-nem megyek a Balatonra, mert nem tudok úszni sajnos és leégnék a hófehér bőrömmel:D

27N

2011. jún. 9. 11:58
 44/55 anonim ***** válasza:

11:58 vagyok kérdező, én alig látok 150 cm-es lányokat:D

A nagy átlag 165 cm körüli vagy 170 centisek.

2011. jún. 9. 11:59
 45/55 anonim ***** válasza:

-nem issza magát részegre minden héten

Soha nem voltam részeg, inni meg néha iszok.

-nem dohányzik

Eddig 3* gyújtottam rá, mert kíváncsi voltam.

-értelmes, érdeklődő

Sok minden érdekel, főleg a töri.

-"szeretnivaló" arca van, nem sminkeli agyon magát

Sminkelem magam, de szolidan, az, hogy szeretni való arcom van-e, hát mindenki döntse el.

-alakra: van rajta mit fogni, de nem úszógumis. Ha nem is lesz strand szépe, bármikor büszkén vállalhassam, hogy "igen, Ő a barátnőm!"

Sajnos van rajtam mit fogni, 54 kg vagyok 162 cm-re, a csípőmön látszik meg, de dolgozok rajta.

-elfogad olyannak, amilyen vagyok

Attól függ milyen...

-eljönne nyáron a Balatonra :DD

Elmennék én, csak nem ismerlek, és a nyarat a barátnőimmel fogom tölteni.

18/l

2011. jún. 9. 16:03
 46/55 Gigike2225 válasza:
Kikérem maganak!és akkor én?nem cigizek,nem rugok be,van alakom,elfogadlak olyannak amilyen vagy és nem kenek magamra 2kg sminket,csak alkalmonként sminkelek(de azé messze vagyok a tökélytől)aki gondolja bebizonyítom:msnem:citromocska1998@citromail.hu mellesleg 13éves pécsi lány vagyok,de azt mondják gimisnek nézek ki(pedíg nem sminkelem magamat és nem is öltözködök k*rv*san)
2011. jún. 9. 18:49
 47/55 Gigike2225 válasza:
Kikérem magamnak!és akkor én?nem cigizek,nem rugok be,van alakom,elfogadlak olyannak amilyen vagy és nem kenek magamra 2kg sminket,csak alkalmonként sminkelek(de azé messze vagyok a tökélytől)aki gondolja bebizonyítom:msnem:citromocska1998@citromail.hu mellesleg 13éves pécsi lány vagyok,de azt mondják gimisnek nézek ki(pedíg nem sminkelem magamat és nem is öltözködök k*rv*san)
2011. jún. 9. 18:49
 48/55 Gigike2225 válasza:
Én is 162cm vagyok és 52,de már lehet,h 51kg 5cm errel vékonyabb lettem
2011. jún. 9. 18:53
 49/55 anonim ***** válasza:

Ez mind rám jellemző kivéve azt h van úszógumim de már elegem volt h a fiúknak mindig a tökéletes alakú nő kell imádok sportolni de soha nem lesz tökéletes alakom.

De te se kellenél nekem. :@

2011. jún. 10. 08:53
 50/55 anonim ***** válasza:
jaj ez a sok nyavalygó.. a barátomban is ezeregy hibát látok, de kinek kell egy tökéletes lény? mert az biztos nem ember... látom sok itt a lusta ember, aki a kapcsolatot úgy képzeli el mint a meleg lábvizet és egyáltalán nem hajlandó dolgozni érte.. pff
2011. jún. 13. 20:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!