Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hová tűntek a rendes csajok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová tűntek a rendes csajok?

Figyelt kérdés

van még ilyen?

-nem issza magát részegre minden héten

-nem dohányzik

-értelmes, érdeklődő

-"szeretnivaló" arca van, nem sminkeli agyon magát

-alakra: van rajta mit fogni, de nem úszógumis. Ha nem is lesz strand szépe, bármikor büszkén vállalhassam, hogy "igen, Ő a barátnőm!"

-elfogad olyannak, amilyen vagyok

-eljönne nyáron a Balatonra :DD

Vannak még ilyenek, vagy mind eltűnt? Írjon privátot, aki úgy gondolja :P...

2011. jún. 8. 22:27
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
Azt hiszem én megfelelek a kritériumoknak. Hol vagyok? Élettársi kapcsolatban:) A rendes lányok száma, ahogy a rendes pasiké is sajnos korlátozott manapság.
2011. jún. 8. 23:53
 32/55 anonim ***** válasza:

Igen, van ilyen pasi.

-Nem piálok

-Nem cigizek

-Sok minden érdekel, nyitott vagyok bármire

-Nem vagyok szálkás, de dagi sem

-Szeretem a Balatont :D

(Jah, és tudok helyesen írni :D)

20F

2011. jún. 8. 23:55
 33/55 anonim ***** válasza:

Természetesen kell; de nem a teste miatt figyeltem fel rá. Kedves kérdezőnk, viszont szépen csomagolva kéri a szalaggal átkötött triplázott főnyereményt. Nem azt mondom, hogy nem kell vonzalomnak lennie testileg, de kijelenteni azt; hogy a rendes lányok = van rajta mit fogni, de nem úszógumis lányok (sok egyéb mellett); szerintem durva dolog.

Lehet valaki ideálod, de ne várd el, hogy a barátnőd is olyan lesz.

2011. jún. 8. 23:57
 34/55 anonim ***** válasza:
Szerintem meg kell egyből vonzalomnak lennie. Nem várja a kérdező a tökéletes modell csajt:"Ha nem is lesz strand szépe". Nekem az jön le a szavaiból, hogy egy normális alkatú csajt szeretne aki nem is fogpiszkáló, de nem is egy setnye kád. Ez szerintem érthető is és nem vágom még mindig, hogy ezen miért rágódsz ennyit.
2011. jún. 9. 00:01
 35/55 anonim ***** válasza:

Kedves kérdezö!

Egy mesébe illő tündérlányt elővettél,és abban reménykedsz,hogy ilyen még van is. Ha kivülröl még akad is ilyen,az még mindig nem mindegy,hogy a természete milyen és,hogy hogy bánik veled.

2011. jún. 9. 00:03
 36/55 anonim ***** válasza:

00:01

Örülök, hogy én vagyok az egyedüli, aki elolvasta a másik kommentjeit. Rendes csajnak mióta követelmény a normál alak? Ez csak nekem furcsa? Ő rendes lányt keresett, oké. Kell a vonzódás testileg, oké(beismertem, nem? Az ellenkezőjét meg sohasem állítottam. Olvass vissza. Különben meg, nem kell hogy ez legyen a legelső). De ez a kritérium miért csak nekem szúrt szemet? Én olyan rendes-de-husis csajokat importálok neked bármikor, hogy összef.sod magad! Akikbe (férfi vélemény alapján) bármikor bele lehet szeretni, mert nem gáz a külső, de a belbecs mennyire megnyerő, meg a kisugárzás.

Kedve kérdező, csodálkozol, hogy nem találsz magadnak rendes lányt? Nagyon sok rendes lány van, akik husisabbak/deszkásabbak, de totál imádni valóak még női szemmel is. Túl sok lány mellett sétálsz el, mert pár centivel rosszabb az alakja vagy épp nem túl szeretnivaló az arca. Döntsd el, hogy mit akarsz, mert a kettő együtt nem igazán jár együtt, és ha valaki fent is marad a szitán, elkapkodják előled a rendesebb férfiak.

Most már lehet érteni? Eddig is leírtam, de most már lehet érteni?

2011. jún. 9. 00:16
 37/55 anonim ***** válasza:

00:16

elolvastam az összes kommentedet

különbözőek vagyunk, valakinek többet számít a külső, valakinek kevesebbet. Oké, hogy te együtt tudsz lenni valakivel aki nem tetszik neked, de nem mindenki képes ekkora kompromisszumra. Szerintem fogadjuk el, hogy mindenkinek más dolgok számítanak másmilyen mértékben, mert ebben a témában nem fogunk egyetérteni. Amúgy meg miértne létezne olyan csaj aki külsőre és belsőre is megfelelne neki?

2011. jún. 9. 00:25
 38/55 anonim válasza:

Igen, van! Köztük én is...:P

19N

2011. jún. 9. 00:33
 39/55 anonim ***** válasza:

Wait! Mikor mondtam én olyat, hogy nem tetszik? Hogy nem görögisten testű? Hogy nem kifejezetten jóképű? Hogy beleszerettem a testébe? Tudod, vannak ilyenek. Ez nem azt jelenti, hogy nem tetszik, ez egyszerűen csak az igazság.

Nem tudom, képes lennék-e olyannal lenni, aki nem tetszik, még nem k.rválkodtam. De nem mászok rá senkire csak a teste miatt...

Olvasás = dekódolás + értelmezés. Te nem érted meg szerintem, én mit akartam mondani. De írjuk ezt az idő számlájára. :)

2011. jún. 9. 00:33
 40/55 anonim ***** válasza:

én csak azt nem értem, hogy miért beszél itt mindenki álomlányról. amiket

a kérdező leírt belsőleg teljesen alapvető dolgok, külsőleg meg semmi különösek. szerintem rengeteg ilyen lány van.

2011. jún. 9. 01:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!