Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítanátok meg egy League of Legends-es srácot? =P
Hát igen, lájkol Ő mindent ;)
Az első válaszolót mondjuk nem értem, csak az aniviát és a warwicket ismerem(azokkal játszottam...nem sok sikerrel...Pedig pont Őt akartam volna elverni benne ;) De fail lett)
N00b vagyok, tudom...Ezért lehet, hogy ha együtt játszanánk, hátráltatnám.
Am 15/L vagyok ^^
Ha nem tudsz a LoL-al játszani, akkor csak hátráltatni fogod.
Kérd meg, hogy játszatok coop vs allit, hogy ki tudd próbálni a karikat. De éles játékba ne menj vele, van, akiknek számít a stat, én spec letojom, de a pasiknak általában számít. Amúgy meg beszélgess vele két játék közben.
Azért mondom, hogy nem lehet LoL-ban pasizni, mert nem olyan, mint a WoW, hogy simán tudtok chatelni, itt korlátoltabbak a lehetőségek.
22/L
Jujj én ezen most röhögök! :D
Pasim is ezzel a cuccal játszik, hát... részvétem...
Annyit megtanultam, hogyha épp benne van, akkor nem hagyja félbe, ha leég a ház, akkor sem... De ő amúgy szívesen mesél róla, kérd meg, hogy meséljen róla, én általában egy büdös szót nem értek belőle, mit mondd, csak bólogatok, meg hümmögök, te legalább valamennyire vágod... :D
20L
09:08-nek van a legynagyobb igaza:))
amugy ha gondolod megtanitalak Metinezni s akkor majd te fogod a pasid tanitani, ha erdekel dobj egy mailt erre az id-ra: boer_huni@yahoo.com
(a DotA 100-szor jobb szerintem s a Metin is sokkal jobb)
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!