Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hazudtam a koromról! Most mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudtam a koromról! Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Csak 3 évet,de akkor is...Ebben az esetben ez is soknak számít.

1 hete találkoztam egy étteremben egy baromira helyes férfival és elhívott randizni.Szombaton elmentünk étterembe meg moziba,utána sétáltunk.

Beszélgettünk és megkérdezte,hogy hány éves vagyok,én nem azt mondtam,hogy 20 :S

De igazából 17 vagyok...Ő viszont idősebb...sokkal.

Még ha 20 lennék,akkor is nagy lenne a korkülönbség,de így...

De azóta viszont folyton sms-ezünk és azt akarja,hogy találkozzunk megint.Én is akarok vele találkozni,mert irtó helyes és tetszik nagyon.

Mikor ezt elmondtam a "legjobb barátnőmnek",akkor Ő egyszerűen a fejemhez vágta,hogy csak a pénze miatt érdekel ennyire.De ez nem igaz.Ha tök szegény lenne,akkor is érdekelne.

De nem hazudhatok neki arról,hogy hány éves vagyok.

Elmondjam neki?Mi lesz,ha akkor már nem fog akarni tőlem semmit?

Köszönöm!

2011. jún. 2. 13:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hány éves fickórol van szó mert ha még a 20 éveit tapossa vagy max végefele jár talán nem gond...bár mondjuk ez nagyon felfogás kérdése is nemtom...fogalmamsincs ,hogy mit csinálj ebbe a hejzetbe ..ja de megvan várj még 3 évet utána toldbe ja amúgy csak most vagyok 20....Na jó nem fárasztalak van elég gondod
2011. jún. 4. 16:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Gáz. Ha 20 lennél, még akkor is gáz lenne. Én 22 vagyok és van egy baromira helyes BÁCSI (:D) a környékemen, igazából nem tudom mi tetszik benne, pocakos, ilyen zsíros hajú rocker forma, lehet vagy 43-45 éves. Se komoly, se komolytalan kapcsolatot nem kezdeményeznék vele, és bele se mennék. Szerintem lépj ki, mielőtt megjárod. Nem csak úgy lehet megjárni, hogy kihasznál aztán otthagy, mert nem egy kislány fog neki kelleni, csak a kislányos külsőd. Ha még jobban megkedveled, még jobban fogsz szenvedni, ha elhagy. Ez pedig be fog következni. Szóval szerintem akár elmondod neki, akár nem, jobb, ha még azelőtt kilépsz, mielőtt jobban megszereted.
2011. jún. 4. 16:14
 13/16 A kérdező kommentje:

Ő nem pocakos,nem zsíros a haja és nem rocker :)

Ha ilyen lenne,akkor nem érdekelne az egész dolog vele...

2011. jún. 4. 16:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki.

23F

2011. jún. 4. 16:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Az érettebb lehetsz a korodnál szöveget ne nagyon hidd el. 35 éves srác vagyok. 8-9 évet lazán letagadhatnék. Tehát a 18-22 éves fiatal lányoknál is van esélyem, de sosem tudom, hogy milyen idősek. Volt, hogy fiatalabbnak néztem 40 feletti csajokat.
2011. jún. 4. 21:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy érettebb a korodnál az írásod alapján, kicsit sem. Ez már abból is kitűnt, hogy az írásomban egyáltalán nem az idősebb pasi kinézetén volt a hangsúly, te pedig azt emelted ki. Lényegtelen teljesen, hogy néz ki, a kora a lényeg és a válaszfal. Szakítsd meg vele a kapcsolatot, amíg lehet, mert bele fogsz őrülni a fájdalomba idővel.
2011. jún. 5. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!