Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtam neki, mit tegyek!?
Megismertem egy srácot, 1 hónapja találkozgatunk. Nem az igazi koromat mondtam neki. De csak azért mert előtte már hallottam másoktól hogy zavarja a nagy korkülönbség. De egyszer úgy is rá fog jönni. Mondjam el vagy hagyjam ott inkább? Olyan hülyén érezném magam ha most odaállnék és bevallanám... nem is biztos hogy merném. Na meg akkor ő küldene el a fenébe, igaz?
25 éves vagyok, ő pedig 16.
Előszöris menynit mondtál neki, hány éves vagy?
Amúgy meg sztem jobb ha tőled tudja meg mint vmelyik haverodtól vagy az ő haverjtól...az nagyon ciki lenne egyszerűbb ha elmondod neki
Ciki ez már mindenhogy.
Mivel 18-nak nézett azt mondtam annyi vagyok. De őt tényleg zavarja a nagy korkülönbség, biztos hogy vége lesz amint elmondom az igazat... azért van különbség a 18 és a 25 között. Nem is kicsi :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!