Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam neki, vagy ne, hogy...

Elmondjam neki, vagy ne, hogy hazudtam a koromról?

Figyelt kérdés
A párommal nagyon jó a kpcsolatunk több éve, de én hazudtam neki a koromat illetően. Egy évet mínuszba letagadtam, pedig mindketten csak 22 évesek vagyunk. Nem szeretném ha rámenne a kapcsolatom vele, de félek, hogy mégis ez lesz. Mit tegyek?
2009. nov. 15. 10:40
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
95%
Mond el szerintem. Az én párom 8 évet tagadott le...Kicsit kiborultam mikor megtudtam, de azóta eltelt 2 év és még mindig együtt vagyunk. :) Nem lesz semmi baj, ne félj őszintének lenni.
2009. nov. 15. 10:45
 2/28 anonim ***** válasza:
95%
Egy év? Az semmi! Ne viccelj! De a jövőben ne hazudj többet...
2009. nov. 15. 10:46
 3/28 anonim ***** válasza:
95%
Több éves kapcsolatban ez nem derült még ki?Szerintem mond el neki,ennyi idő után csak jót nevettek rajta.Szerintem...
2009. nov. 15. 11:01
 4/28 anonim ***** válasza:
77%
én nem értem mi szorzott az egy éven???
2009. nov. 15. 11:32
 5/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon remélem, hogy megérti, és nem fog emiatt elhagyni...azért be vagyok rezelve rendesen, hogy mi lesz, hogy lesz:S!
2009. nov. 15. 11:41
 6/28 anonim ***** válasza:
70%
De miért tetted?
2009. nov. 15. 11:44
 7/28 A kérdező kommentje:
Amikor megismerkedtünk egy társaságban jó 10 évvel ezelőtt, elég szeszélyes voltam, és a társaság pedig eléggé bekategorizálta ez embereket. Minden "tag" egy korosztályból volt, én is be akartam kerülni, így azt mondtam a koromról amit mindenki hallani szerett volna. Nem vagyok rá büszke, de ez volt. Jó pár évvel később, amikor szerelem lett a kapcsolatunkból nem akartam elveszteni, mert veszettül szerelmes voltam belé. Most is nagyon szerelmes vagyok, a kapcsolatunk remek, és szeretném ha megtudná az igazat, csak félek. Nagyon félek.
2009. nov. 15. 11:57
 8/28 anonim ***** válasza:
78%

Ne félj, én a párod helyében nem csapnék ebből nagy balhét, tényleg ez a jót röhögünk rajta, hogy milyen hülye voltam kategória :D

Ne aggódj ennyire.

2009. nov. 15. 12:09
 9/28 anonim válasza:
85%

Tudod, a férfiak soha nem tudják a párjuk, anyukájuk születési évét sem, mint ahogy rendszeresen megfeledkeznek az évfordulókról is. :D

Ha elmondod neki ugyanazt, amit az előbb itt leírtál és a kapcsolat tényleg oké, akkor egy jó nevetés lesz belőle. :)

Ha mégsem, akkor az a kapcsolat igen messze van a jótól és nem is baj, ha kiderül.

2009. nov. 15. 12:11
 10/28 anonim válasza:
Hm, miért gondoltam alapból azt, hogy lány vagy?
2009. nov. 15. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!