Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam neki, vagy ne, hogy...

Elmondjam neki, vagy ne, hogy hazudtam a koromról?

Figyelt kérdés
A párommal nagyon jó a kpcsolatunk több éve, de én hazudtam neki a koromat illetően. Egy évet mínuszba letagadtam, pedig mindketten csak 22 évesek vagyunk. Nem szeretném ha rámenne a kapcsolatom vele, de félek, hogy mégis ez lesz. Mit tegyek?
2009. nov. 15. 10:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ha azóta nem volt ez folyamatosan téma akkor egyszer szóld el magad aztán ha visszakérdez mond neki hogy ,, tudod szívem mondtam mikor.. És itt említs egy eseményt ahol totál nem volt képben,. És kész is :) nem fogja tovább feszegetni a témát szerintem
2009. nov. 15. 16:37
 22/28 anonim ***** válasza:

A kérdező ezt írja egy hozzászólásában:

"Amikor megismerkedtünk egy társaságban jó 10 évvel ezelőtt, elég szeszélyes voltam, és a társaság pedig eléggé bekategorizálta ez embereket. Minden "tag" egy korosztályból volt, én is be akartam kerülni"

A MINDEN TAG EGY KOROSZTÁLYBÓL VOLT és a ÉN IS BE AKARTAM KERÜLNI szövegeket kiemelném!

Senki nem vett észre semmit?

A kérdező kérdésében ott van,hogy mindketten 22 évesek,akkor évletagadás nélkül is bekerült volna abba a társaságba. Nekünk is letagadott egy évet? Vagy most mit akart ezzel elérni a kérdező?

2009. nov. 15. 18:28
 23/28 A kérdező kommentje:

Nem szerettem volna hosszan boncolgatni a kérdést, egyszerűvé szerettem volna tenni. Minekután többen megjegyezték elmondom, hogy a "jó 10 éve"-t általánosan használtam, 14 éves kor körül voltunk (magyarul 8 éve). Ő, amikor bekerültem a társaságába épp betöltötte szeptemberben a 14-et (valami olyami kapcsán jött létre ez a klubb/banda/haveri kör, kinek hogy tetszik, hogy "akik a 14-et töltik", és az ominózus eset novemberben volt), én addigra (egészen pontosan november végén) a 15-öt töltöttem. Nem passzoltam a képbe. Ez van/volt. Ezért mondtam, hogy én majd decemberben a 14-et töltöm. A korunk ez alapján is kiszámolható teljesen pontosan, hogy ő most töltötte a 22-t, de én is ennyi vagyok, mert november közepe van, és még nem vagyok 23 éves. Majd 2 hét múlva. Van egy olyan időszak, amikor kijelenthető, hogy a párommal mindketten "ugyanannyi idősek vagyunk"!

Nem írtam le ezeket, mert szerintem aki segítőkész válaszokat adott nem boncolgatott, segítő szándékkal válaszolt a kérdésemre.

Nem állt szándékomban senkit félrevezetni, a kérdést nem azért tettem fel, hogy hazudjak, hanem, hogy egy számomra fontos kérdésre választ kapjak. Köszönöm azoknak, akik segítettek válaszaikkal, és azoknak is akik ezek után fognak.

2009. nov. 15. 19:01
 24/28 anonim válasza:

Kedves 12:30-as még régebbről! A kettőspont és jobbról zárt zárójel sajnálom, hogy nem jelent neked semmit...

Tudod, ezeket azért találták ki, hogy kifejezd velük a szöveg érzelmi töltését, ha csökevényesen is.

Sokan megjegyezték a szülinapomat, és sokan fel is köszöntenek. Nem ezért írtam.

A többit meg mindenki döntse el maga....

2009. nov. 17. 00:08
 25/28 anonim ***** válasza:

OFF

tegnapelőtt 14:36-nek: azért ez a "genetikai hiba" duma egy kicsit erős. Én 23 leszek, és tőlem is személyit kérnek, ha szeszesitalt vásárolok, vagy akár lottót. Sőt, anyukám 47 éves, és állandóan 30 körülinek nézik, van egy 3 éves gyerekem, és ha én nem vagyok ott vele, csak anyám, akkor azt hiszik, hogy ő az anyja, sőt, ha hármasban vagyunk, akkor sokan nem kapnak szikrát, hogy most ki kinek a kije. Engem rendszeresen 15-16 évesnek néznek (ha nem vagyok kisminkelve). Én ezt nem nevezném genetikai hibának, bár tény, hogy örökletes dolog, de miért lenne hiba? Oké, engem speciel néha még zavar a dolog, de jóanyám már abban a korban van, hogy kimondottan örül neki.

ON

2009. nov. 17. 10:00
 26/28 anonim ***** válasza:
0%

Már azt hittem azt akarod írni,hogy a 3-éves gyerekedet minusz 5-nek nézik!!! :)

23-évesen azt mondom oké,az még elmegy!! De 28-éves nőt ne nézzenek 18-alattinak mert az már erősen gáz!!! Ki akar azzal a nővel együtt élni? szerintem senki. Na és az hagyján hogy személyit kérnek tőle mert nem nézik 18 évesnek. De ki tudja,lehet még 14-nek se néz ki.....!!

2009. nov. 17. 13:22
 27/28 anonim válasza:
33%

én 14nek mondtam magam egy 17évesnek és kiderült h csak 13leszek jövöhonapba :DDD annyira égés:$:D

am ne mondd el neki szerintem mert nagy égés.:S

2010. szept. 28. 21:43
 28/28 adan21 válasza:
mond el velem is volt ilyen tudom mit írok neked
2017. aug. 9. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!