Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam neki, vagy ne, hogy...

Elmondjam neki, vagy ne, hogy hazudtam a koromról?

Figyelt kérdés
A párommal nagyon jó a kpcsolatunk több éve, de én hazudtam neki a koromat illetően. Egy évet mínuszba letagadtam, pedig mindketten csak 22 évesek vagyunk. Nem szeretném ha rámenne a kapcsolatom vele, de félek, hogy mégis ez lesz. Mit tegyek?
2009. nov. 15. 10:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
A volt barátom 38 helyett 33-at, majd 36-ot mondott... Én soha többet nem bíztam meg benn. Vége is lett, igaz ő szinte mindenben hazudott. DE ha egyszer hazudik nekem valaki, honnan tudom, hogy többet nem fog...? Hm. A bizalom egy törékeny kis madár.. Nem autómatikus. Minél előbb beszélj vele... De az az egy év az nem oszt nm szoroz. Én sem csináltam volna belőle ügyet, ha nem ennyit tagadott volna le.. És kétszer. Többet ne hazudj neki!!!! Ha szereted, akkor nem kell félned attól, hogy valamit nem fog elfogadni veled kapcsolatban. Én személy szeritn a hazugságot gyűlölöm a legjobban.
2009. nov. 15. 12:19
 12/28 anonim ***** válasza:
42%
Na várj, akkor a párod úgy tudja, hogy te 21 vagy, ugye? És tíz évvel ezelőtt, tehát 12 évesen te 11-nek mondtad magad? De hát akkor még gyerek voltál te is, meg ő is :)
2009. nov. 15. 12:25
 13/28 anonim ***** válasza:
66%

Az első válasz adónak:

8-év,akármilyen korosztályban,akármilyen nemben le nem tagadható,/hacsak át nem plasztikáztatta a párod magát/csak gratulálni tudok neked,hogy nem vetted észre!! :)

12:11-nek: Soha ne mond,hogy SOHA,azért mert a te születésnapodat nem jegyezte meg eddig senki....

Kérdezőnek:

Amúgy meg 1-év nem a világvége,és ha elmondod neki a miértjét,és hozzáteszed,hogy valószínűleg most nem is ismernétek egymást és ha másért nem de ezért nagyon is megérte,akkor biztos nem fog megharagúdni.

2009. nov. 15. 12:30
 14/28 anonim ***** válasza:
50%

Amúgy meg itt csak az nem stimmel,hogy ha mindketten 22-évesek vagytok akkor miért kellett hazudni a korodról??

Akkor egy idősek vagytok,és bekerülhettél volna a társaságba hazugság nélkül is. 3 lehetőség van.

22 éves vagy 21 vagy 23 éves vagy!!

Ha 22 éves vagy és a párod is annyi akkor tök felesleges a kérdésed!!!

2009. nov. 15. 12:34
 15/28 anonim ***** válasza:
71%

"8-év,akármilyen korosztályban,akármilyen nemben le nem tagadható,/hacsak át nem plasztikáztatta a párod magát/csak gratulálni tudok neked,hogy nem vetted észre!! :)"

Sajnos ellenvéleményt kell kifejtenem: az én exem 39 volt, és simán elhittem, hogy 33, amit először bekamuzott. Én 28 éves vagyok, legutóbb azt kamuztam egy fiatal srácnak (nem kell sajnálni, ő is megérte a pénzét), hogy 24, és simán bekajálta, sőt azt mondta, azt hitte, annyi idős vagyok, mint ő, azaz 21. Mostani "jelöltem" is sokkal fiatalabb nálam, de ő tudja/sejti az igazat, olyan utalásokat tettem, amikből simán rájöhetett. Rájöttem, hogy nem jó hazudni... Na de 1. itt nem egy év letagadásáról volt szó, 2. 11 évesen te ezt még honnan tudhattad volna?! Szerintem akkorát fog röhögni a párod, hogy csak na! Egy évet letagadni 12 évesen lehet, hogy számít, de 22 évesen már nem hiszem.

Amúgy nem kell elítélni, aki kamuzik a koráról, mert sokan egyből elzárkóznak, ha kiderül, hogy valaki az elképzeléseiknél idősebb, és már megismerni sem hajlandók. Meg aztán, nem mindenki érzi magát annyinak, amennyi, és nem akarja, hogy ez alapján ítéljék meg.

2009. nov. 15. 13:18
 16/28 anonim ***** válasza:
82%
én arra lennék kíváncsi ,hogy a szülinapodat még nem ünnepeltétek együtt?nem látta a Tordádon a gyertyák számát?vagy oda is többet rakattál?
2009. nov. 15. 13:55
 17/28 anonim ***** válasza:
56%

12:30-as: a lányom az idén 28 éves, de ha boltban szeszesitalt akar venni, minden alkalommal igazoltatják, hogy van-e 18 éves! Moziba is volt, hogy nem engedték be, mert nem volt ott az igazolványa és a filn 18 éven felülieknek szólt.

De nekem is mindeg problémám volt, hogy sokkal fiatalabbnak néztek, mint amennyi vagyok - az iskolában nem akarták elhinni, hogy nem a nyga testvér vagyok, aki az anyukának adja ki magát stb.

Van, aki jólal fiatalabbnak látszik, mint amennyi.

2009. nov. 15. 14:28
 18/28 anonim ***** válasza:
16%
Nem amerikában élünk,hogy mindenki hepi bördé tuljuzzon idióta tortákkal!!!
2009. nov. 15. 14:31
 19/28 anonim ***** válasza:
24%
14:28: Igen vannak ilyenek ritka estben,ha ti is ilyenek vagytok akkor nem lennék a helyetekben. Milyen már hogy egy 28-évestől személyit kérnek mert azthiszik nem nagykorú?? Tehát 18-nak SE nézik őt!! Az már genetikai hiba!!!
2009. nov. 15. 14:36
 20/28 anonim ***** válasza:
72%
Nem igazán genetikai hiba, csak alacsonyak vagyunk (158 cm) és vékony az alkatunk, meg az arcfelépitésünk elég fiatalos: nagy szem, finom szerkezetü arcbör (mint egy pici gyereké) meg a hangunk is elég magas. Valószinüleg a törékenyebb alkat, meg a fiatal arcvonások teszik - de azért sokan irigyelnek minket miatta.
2009. nov. 15. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!