Elmondjam neki, vagy ne, hogy hazudtam a koromról?
Az első válasz adónak:
8-év,akármilyen korosztályban,akármilyen nemben le nem tagadható,/hacsak át nem plasztikáztatta a párod magát/csak gratulálni tudok neked,hogy nem vetted észre!! :)
12:11-nek: Soha ne mond,hogy SOHA,azért mert a te születésnapodat nem jegyezte meg eddig senki....
Kérdezőnek:
Amúgy meg 1-év nem a világvége,és ha elmondod neki a miértjét,és hozzáteszed,hogy valószínűleg most nem is ismernétek egymást és ha másért nem de ezért nagyon is megérte,akkor biztos nem fog megharagúdni.
Amúgy meg itt csak az nem stimmel,hogy ha mindketten 22-évesek vagytok akkor miért kellett hazudni a korodról??
Akkor egy idősek vagytok,és bekerülhettél volna a társaságba hazugság nélkül is. 3 lehetőség van.
22 éves vagy 21 vagy 23 éves vagy!!
Ha 22 éves vagy és a párod is annyi akkor tök felesleges a kérdésed!!!
"8-év,akármilyen korosztályban,akármilyen nemben le nem tagadható,/hacsak át nem plasztikáztatta a párod magát/csak gratulálni tudok neked,hogy nem vetted észre!! :)"
Sajnos ellenvéleményt kell kifejtenem: az én exem 39 volt, és simán elhittem, hogy 33, amit először bekamuzott. Én 28 éves vagyok, legutóbb azt kamuztam egy fiatal srácnak (nem kell sajnálni, ő is megérte a pénzét), hogy 24, és simán bekajálta, sőt azt mondta, azt hitte, annyi idős vagyok, mint ő, azaz 21. Mostani "jelöltem" is sokkal fiatalabb nálam, de ő tudja/sejti az igazat, olyan utalásokat tettem, amikből simán rájöhetett. Rájöttem, hogy nem jó hazudni... Na de 1. itt nem egy év letagadásáról volt szó, 2. 11 évesen te ezt még honnan tudhattad volna?! Szerintem akkorát fog röhögni a párod, hogy csak na! Egy évet letagadni 12 évesen lehet, hogy számít, de 22 évesen már nem hiszem.
Amúgy nem kell elítélni, aki kamuzik a koráról, mert sokan egyből elzárkóznak, ha kiderül, hogy valaki az elképzeléseiknél idősebb, és már megismerni sem hajlandók. Meg aztán, nem mindenki érzi magát annyinak, amennyi, és nem akarja, hogy ez alapján ítéljék meg.
12:30-as: a lányom az idén 28 éves, de ha boltban szeszesitalt akar venni, minden alkalommal igazoltatják, hogy van-e 18 éves! Moziba is volt, hogy nem engedték be, mert nem volt ott az igazolványa és a filn 18 éven felülieknek szólt.
De nekem is mindeg problémám volt, hogy sokkal fiatalabbnak néztek, mint amennyi vagyok - az iskolában nem akarták elhinni, hogy nem a nyga testvér vagyok, aki az anyukának adja ki magát stb.
Van, aki jólal fiatalabbnak látszik, mint amennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!