Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólná hozzá? Elhívott egy jóképű, jó megjelenésű, magas, sportos pasi randira. És a tali állatira jól sikerült, de
hogy jön ide a megcsalás?
nem csajozós, meg nem is írtam
istenem
"A kérdező kommentje:
de ha többet szív majd, akkor én meg fogom változtatni!"
Na ebben ne reménykedj! Inkább most hagyd ott, amíg nem késő.
hagyátok szerintem egy buta kis tini liba :D Még azt gondolja, hogy a rosszfiúk az izgalmasak a jók unalmasak, ezért inkább a rosszfiú kell,... de majd megváltoztatja. :D Na persze majd pont egy kis nuni miatt fog megváltozni? Nem baj fogadd csak el kedves kérdező kiscsaj ezt a srácot járj csak vele, legalább a saját bőrödön megtapasztalod a tanulópénzt. :) kellemes randizgatást puszantalak :). Nyugi nem kell besértődni, csak próbállak meggyőzni, hogy azért még gondolkodj el ezen.
Delta
Nem értem, hol a probléma. Szív. És akkor mi van? Mi a probléma? Milyen veszélyt jelent ez rád?
Mert ha még mondjuk alkoholista lenne, akkor megérteném az aggodalmad, mert azok agresszívak amellett, hogy a részeg ember könnyebben félrekúr. De most azzal, hogy szív, mi a gond? Miért akarnád egyáltalán megváltoztatni?
Az egyedüli probléma az maximum az, hogy azt hazudta neked, hogy csak havi 1-2-szer tép. Ezt nyilván nem azért hazudta, mert egy hazug roh@dék, egyszerűen csak a társadalmi megítéltség miatt. Az emberek, ha megtudják, hogy valaki esténként egy dzsó mellett lazulgat kicsit, akkor egyből csak arra gondolnak, hogy az egy köc$ög narkós, miközben meg ez is csak egy kikapcsolódási forma, amivel senkinek nem árt.
A következő találkátokon mondd el neki, hogy te ezt a fű témát teljes mértékben elfogadod, egyáltalán nem zavar, úgyhogy nyugodtan mondja el ha nem csak havi-kétheti rendszerességgel csinálja. Tisztázzátok, hogy valóban hazudott-e, ne legyen ebből később egyikőtöknek sem kellemetlensége. Az pedig, hogy előtted szívta el, nagy valószínűséggel csak egy teszt volt. Így tudta a legegyszerűbben letisztázni veled, hogy téged zavar-e ez a szokása. Egyáltalán nem azért tépett előtted, mert nem bírta volna ki a randit fű nélkül, ebben biztos vagyok.
Ha csak ezért elhajtasz egy amúgy normális, rendes pasit, hát akkor csak gratulálni tudok.
(ja és igen: a 13:30-ason kívül mindenkit lepontoztam, várom a bosszúnegatívokat...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!