Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólná hozzá? Elhívott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólná hozzá? Elhívott egy jóképű, jó megjelenésű, magas, sportos pasi randira. És a tali állatira jól sikerült, de

Figyelt kérdés
a tali alatt elnyomott egy kis füves cigit közben (de nem akkorát, hogy fullra bekészültn tőle) (nem szív sokat csak havonta 1x-2x, és nem dohányzik, nem iszok, és egészségesen él, táplálkozik és sportol)
2011. jún. 2. 12:38
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

hogy jön ide a megcsalás?

nem csajozós, meg nem is írtam

istenem

2011. jún. 2. 14:00
 22/33 anonim ***** válasza:
75%

"A kérdező kommentje:

de ha többet szív majd, akkor én meg fogom változtatni!"

Na ebben ne reménykedj! Inkább most hagyd ott, amíg nem késő.

2011. jún. 2. 14:07
 23/33 anonim ***** válasza:
75%
majd felnősz kérdező.
2011. jún. 2. 15:08
 24/33 anonim ***** válasza:
72%
én nem kezdenék vele...
2011. jún. 2. 17:16
 25/33 anonim ***** válasza:
65%

hagyátok szerintem egy buta kis tini liba :D Még azt gondolja, hogy a rosszfiúk az izgalmasak a jók unalmasak, ezért inkább a rosszfiú kell,... de majd megváltoztatja. :D Na persze majd pont egy kis nuni miatt fog megváltozni? Nem baj fogadd csak el kedves kérdező kiscsaj ezt a srácot járj csak vele, legalább a saját bőrödön megtapasztalod a tanulópénzt. :) kellemes randizgatást puszantalak :). Nyugi nem kell besértődni, csak próbállak meggyőzni, hogy azért még gondolkodj el ezen.

Delta

2011. jún. 2. 19:39
 26/33 anonim ***** válasza:
4%

Nem értem, hol a probléma. Szív. És akkor mi van? Mi a probléma? Milyen veszélyt jelent ez rád?

Mert ha még mondjuk alkoholista lenne, akkor megérteném az aggodalmad, mert azok agresszívak amellett, hogy a részeg ember könnyebben félrekúr. De most azzal, hogy szív, mi a gond? Miért akarnád egyáltalán megváltoztatni?

Az egyedüli probléma az maximum az, hogy azt hazudta neked, hogy csak havi 1-2-szer tép. Ezt nyilván nem azért hazudta, mert egy hazug roh@dék, egyszerűen csak a társadalmi megítéltség miatt. Az emberek, ha megtudják, hogy valaki esténként egy dzsó mellett lazulgat kicsit, akkor egyből csak arra gondolnak, hogy az egy köc$ög narkós, miközben meg ez is csak egy kikapcsolódási forma, amivel senkinek nem árt.

A következő találkátokon mondd el neki, hogy te ezt a fű témát teljes mértékben elfogadod, egyáltalán nem zavar, úgyhogy nyugodtan mondja el ha nem csak havi-kétheti rendszerességgel csinálja. Tisztázzátok, hogy valóban hazudott-e, ne legyen ebből később egyikőtöknek sem kellemetlensége. Az pedig, hogy előtted szívta el, nagy valószínűséggel csak egy teszt volt. Így tudta a legegyszerűbben letisztázni veled, hogy téged zavar-e ez a szokása. Egyáltalán nem azért tépett előtted, mert nem bírta volna ki a randit fű nélkül, ebben biztos vagyok.

Ha csak ezért elhajtasz egy amúgy normális, rendes pasit, hát akkor csak gratulálni tudok.

(ja és igen: a 13:30-ason kívül mindenkit lepontoztam, várom a bosszúnegatívokat...)

2011. jún. 2. 21:03
 27/33 anonim ***** válasza:
Hajjaj mekkora fenyítés mindenkit lepontoztál? :D Pontozz méééég... :)
2011. jún. 2. 21:45
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
Megtenném, ha tudnám, hidd el. :DD
2011. jún. 2. 21:58
 29/33 anonim ***** válasza:
Intelligens füves??? Mutass egyet!
2011. jún. 3. 01:05
 30/33 anonim ***** válasza:
Szerintem neked mindegy, milyen tanácsokat kapsz itt, úgy is a kis buta fejed után fogsz menni. Ha hallgatsz az itteniekre, (akik gondolom jóval idősebbek lehetnek nálad, aztán esetleg megírhatnád hány éves vagy) akkor elfelejted ezt a fiút. Már ha jót akarsz magadnak, de nem is értem minek fecsegek itt fölöslegesen én is....
2011. jún. 3. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!