Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólná hozzá? Elhívott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólná hozzá? Elhívott egy jóképű, jó megjelenésű, magas, sportos pasi randira. És a tali állatira jól sikerült, de

Figyelt kérdés
a tali alatt elnyomott egy kis füves cigit közben (de nem akkorát, hogy fullra bekészültn tőle) (nem szív sokat csak havonta 1x-2x, és nem dohányzik, nem iszok, és egészségesen él, táplálkozik és sportol)
2011. jún. 2. 12:38
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
62%
Jézusom... az már régen rossz, ha ettől lesz "fles" egy egy randi. Én baromira messzire elkerülnék egy ilyen pasit, de úgy látom neked ez kell, hát kelljen... viszont azt ne várd, hogy meg fogod tudni változtatni, mert az ilyen embert nem lehet! Sok boldogságot!
2011. jún. 2. 13:01
 12/33 anonim ***** válasza:
59%
Én is hányok az ilyentől. Ilyen szöveg nincs... :)
2011. jún. 2. 13:02
 13/33 A kérdező kommentje:

amúgy meg egy álompasi, kívül belül, ráadásul intelligens is!

miért van az, hogy ilyen jó pasiknál mindig van valami gixer?

2011. jún. 2. 13:03
 14/33 anonim ***** válasza:
62%

szereted a rosszfiúkat?

mostanában tele van a híradó családon belüli erőszakkal....azok a nők is szerették a rosszfiúkat.

Kár azzal hárítani hogy a fű és a bunyó más mert ez csak részletkérdés.A rosszfiúk azok rosszfiúk.Sose értem miért csodálkoznak a nők utólag azon hogy a rosszfiúk rosszfiúként viselkednek.

2011. jún. 2. 13:03
 15/33 anonim ***** válasza:
72%

Már ne haragudj, de nekem enyhén szarul esett volna, ha a srácnak füves ciki kell ahhoz hogy jól érezze magát a randinkon XD

Ráadásul ahogy már írták, ha havi két alkalommal szívná csak, nem kellett volna neki rögtön az első randin, igazán megállhatta volna. Ez egyrészről bunkóság, másrészről talán gondolta h bejön neked ez a bunkó stílus.

Messziről elkerülném az ilyet. Te meg tudnál bízni egy olyan csávóban aki befüvezi magát az első találkozótok alkalmával? Totál szánalmas, főleg ha menőzni akart vele, pfff.

22/L

2011. jún. 2. 13:12
 16/33 anonim ***** válasza:
61%

Az álompasik azok álompasik maradnak. Mást ne kezdj velük... Ez van, előbb-utóbb elhagy, vagy pedig fűvel-fával csal majd.

Keress kevésbé mutatósat, de RENDESET. Tudom, nehéz, de nem lehetetlen...

2011. jún. 2. 13:12
 17/33 anonim ***** válasza:
65%
SOHA nem fogod tudni megvaltoztatni!!!!!!!Ha sziv akkor fog is akarmit csinalsz vele!!!sok sikert!
2011. jún. 2. 13:15
 18/33 anonim ***** válasza:
43%
Jól van áltasd csak magad, sok szenvedést egy köcsög drogos mellett!
2011. jún. 2. 13:27
 19/33 anonim ***** válasza:
80%
Ez még igazából nem zavarna, viszont az egy kicsit gáz, hogy az első randin ezzel kezdte. Ezért mindenesetre biztos nem dobnám, megvárnám, később mi lesz, igaz-e, hogy ritkán csinál ilyet.
2011. jún. 2. 13:30
 20/33 anonim ***** válasza:
73%
"...FŰvel-fával csal majd..." értjük a célzást ;D
2011. jún. 2. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!