Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólná hozzá? Elhívott egy jóképű, jó megjelenésű, magas, sportos pasi randira. És a tali állatira jól sikerült, de
amúgy meg egy álompasi, kívül belül, ráadásul intelligens is!
miért van az, hogy ilyen jó pasiknál mindig van valami gixer?
szereted a rosszfiúkat?
mostanában tele van a híradó családon belüli erőszakkal....azok a nők is szerették a rosszfiúkat.
Kár azzal hárítani hogy a fű és a bunyó más mert ez csak részletkérdés.A rosszfiúk azok rosszfiúk.Sose értem miért csodálkoznak a nők utólag azon hogy a rosszfiúk rosszfiúként viselkednek.
Már ne haragudj, de nekem enyhén szarul esett volna, ha a srácnak füves ciki kell ahhoz hogy jól érezze magát a randinkon XD
Ráadásul ahogy már írták, ha havi két alkalommal szívná csak, nem kellett volna neki rögtön az első randin, igazán megállhatta volna. Ez egyrészről bunkóság, másrészről talán gondolta h bejön neked ez a bunkó stílus.
Messziről elkerülném az ilyet. Te meg tudnál bízni egy olyan csávóban aki befüvezi magát az első találkozótok alkalmával? Totál szánalmas, főleg ha menőzni akart vele, pfff.
22/L
Az álompasik azok álompasik maradnak. Mást ne kezdj velük... Ez van, előbb-utóbb elhagy, vagy pedig fűvel-fával csal majd.
Keress kevésbé mutatósat, de RENDESET. Tudom, nehéz, de nem lehetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!