Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akik zavarban vannak, félénkek, elkapják a tekintetüket, stb. miért csináljátok?
Nehezemre esik mások szemébe nézni meg gondolom amikro észreveszik, hogy bámulom őket valami olyasmi járhat a fejükben, hogy "Úrsiten, ez a rondaság biztos meg akar erőszakolni".
21F
Én is valahogy így vagyok vele mint az előzőek. Ha megyek utcán, és mondjuk látok egy szép lányt akkor ha ránézek és elkapom a tekintetét akkor már hevesen ver a szívem görcsölök izzad a tenyerem az egyik szemem elkezd nedvesedni elkezdek lemerevedni és úgy érzem mint ha egy darab fa lennék, és kb ez mind olyan gyorsan hogy egyből el is fordulok.
Egy időben próbáltam növelni az időt amit szemezéssel töltök, de max pár másodpercig ment, olyan gondolatok hogy, vajon mit gondolhat rólam, biztos nincs esélyem. Lehet kellemetlen neki hogy nézem, és ha hozzám szól mit mondok?
Tudom hogy nincs mit veszíteni de a testemet nehéz irányítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!