Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátnőm csináltatott magának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm csináltatott magának műkörmöt, pedig többször is hangoztattam hogy nem szeretem . Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 16:50
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
De Ő a BARÁTNŐM !!!
2011. jún. 3. 00:46
 22/24 anonim ***** válasza:
Igen, a barátnőd, de nem a tulajdonod. Ne keverd össze a kettőt.
2011. jún. 3. 11:04
 23/24 anonim ***** válasza:
Pacsizz össze a csávóval aki megerőszakolta a barátnőjét aztán nem érti mi baja van szegény lánynak, merthogy ő a barátnője... jól kijönnétek. :D
2011. jún. 3. 11:05
 24/24 kukacgizi válasza:
Tudom már nem aktuális a téma de hátha valaki hasonló cipőben jár és olvassa:) Én örülnék neki ha a barátnőm műkörmöt szeretne csináltatni mert nekem tetszik. De nincs két egyforma ember ezért különbözőek vagyunk. Szerintem egy kapcsolat nem az elfogadásról szól hanem arról hogy hogy tettszek vagy éppen hogy feleljek meg a másiknak. Amit a barátnőd csinált azt hívják önzőzésnek ha tudja hogy zavar téged de nem érdekli és ugyanúgy csináltat magának. Szerintem egy normális kapcsolatban fel se merül ilyen hogy ne tegyem meg a másikért amit kér ha úgy nem tetszek neki.
2018. ápr. 29. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!