Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm csináltatott magának műkörmöt, pedig többször is hangoztattam hogy nem szeretem . Most mit csináljak?
Törd le neki mind ütve-fúróval. Legközelebb kétszer is meggondolja, hogy megcsináltassa-e.
Amúgy komolyra fordítva a szót, nem tudom... Sokat nem csinálhatsz vele, az ő körmei, azt csinál vele, amit akar. Max megkérheted, hogy szabaduljon meg tőle, mert téged zavar. Aztán vagy hallgat rád vagy nem.
Szerintem ő úgy van vele,hogy ki a f*szt érdekel,hogy tetszik-e neked vagy sem..
Lényeg hogy neki tetszik XD
Miért zavar téged annyira? Sztem pont igyanígy ki lehet akadva ő is mint te, h ő nem szeretné, te meg mégis beleszólsz. Vagy esetleg ő is beleszól az öltözködési stílusodba, vagy más dolgokba, amik rád tartoznak?, csak ebben az esetben tartom jogosnak, hogy beleszólsz.
Nekem is volt egy ideig ráadásul tök hosszú, a barátom nem akarta h legyen és utána se volt odaáig mert pár hétig egy csomó mindent nem tudtam vele csinálni, és neki kellett. Pl takarítani meg mosogatni néha (ami mondjuk már ráfért). De egy kis idő múlva lenyugodott, és többet nem zaklatott, én se szólok bele semmibe, hogy hogyna öltözködik, max megdícsérem, és mostmár ő is megszokta dícsérni a (mű)körmeimet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!