Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon le fogok égni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon le fogok égni?

Figyelt kérdés
2 barátnőm beajánlott egy srácnál, aki elvileg tök olyan mint én ( cuki, vicces, őrült :) stb...) és félek hogy amikor elmegyünk majd nagy csönd lesz meg minden... még sosem voltam vakrandin(mert ez elvileg az) és kicsit félek hogy mi lesz. A barátnőim azt mondták nem lesz semmi gond de én mégis tartok egy kicsit... most mi lesz? ....
2011. máj. 30. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Szex.
2011. máj. 30. 15:38
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Mi mondjuk meg, hogy mi lesz? Ezt hogy gondoltad? Ez egy teljesen felesleges kérdéskiírás volt..gratulálok.
2011. máj. 30. 15:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg mind a ketten viccesek, bolondok vagytok, akkor sztem lehetetlen a kínos csend! És menjetek olyan helyre, ahol bőven akadnak témák!! :)
2011. máj. 30. 15:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Elmész és jól érzed magadat. Ha mégsem, akkor eljössz. Ennyi.
2011. máj. 30. 15:42
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válaszokat(kivéve 1) nem várom hogy megmondjátok mi lesz, úgy gondoltam hogy akinek már volt hasonló félelme annak végül rendben volt- e minden.
2011. máj. 30. 15:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Volt olyan randim, amit hosszú levelezés előzött meg. Volt olyan, ahol azonnal találkoztunk.

Ez gyakorlatilag semmilyen hatást nem gyakorolt a randira.

Másik példa.

Találkoztam egy szórakozóhelyen egy lánnyal, váltottunk pár mondatot. Következő héten szintén, de ez nulla, nem tudtunk a másikról semmit. Együtt indultunk haza, gondoltam elkísérem egy darabon, tehát ez randinak is tekinthető. Jó volt, mert szimpatikusak voltuk egymásnak.

2011. máj. 30. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!