Ha napon leégek, a szoliba is le fogok égni?
Figyelt kérdés
vörös,szeplős,fehérbőrü, nagyon érzékeny bőrü 16éves lány vagyok.... és kicsit már elegem van hogy folyton csak leégek, de nem barnulok le.. viszont szeretnék szoláriumba járni. ott is ugyanugy leégnék pl 5perc alatt?2010. márc. 4. 09:32
1/2 anonim válasza:
Szia!
Én is fehér bőrű vagyok, a napon többször leégtem már, de a szoliban is. Aztán egy ismerősöm ajánlotta, hogy szedjek néhány napig karotin.tablettát, akkor ez elkerülhető. És nem is égtem le utána se a napon, se a szoliban. Gyógyszertárban vény nélkül kapható, ezt szedd pár napig szoli/napozás előtt.
24/L
2/2 anonim válasza:
Csak mértékkel mind a napozás és a szolizás terén, vannak fiúk akiknek a hófehér bőr jön be, meg persze ha nem szeretnél 40 évesen bőrrákot kapni akkor tényleg ne vidd túlzásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!