Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor ki fogok égni?

Most akkor ki fogok égni?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok és erotikus masszőrként dolgozom. A munkámban mindent érzés nélkül igyekszem csinálni. Ettől ki fogok égni érzelmileg? Egyébként nagyon érzelmes lány vagyok, nem hinném hogy kifognék égni, de azért kérem a véleményeteket.

És kérlek ne jöjjetek azzal hogy egy k rva vagyok, meg hogy ha kiégek megérdemlem... mert nem vagyok k rva.

2011. aug. 29. 11:16
1 2 3
 1/22 Toborc ***** válasza:
79%
Az mért jó a férfiaknak h felizgatod őket, áll a fszuk és utána viszlát...??! amugy ha van barátod aki ezt a munkát tolerálja és tényleg szeret akkor ha ki is égsz ő majd ujra begyújt...
2011. aug. 29. 11:21
 2/22 anonim ***** válasza:
86%

Ha nem k urva vagy akkor mégis micsoda? :)

Nehogy már 22 évesen nem találsz normális munkát... Enném még az is jobb, ha elmész a teszkóba árufeltöltőnek...

Namegaztán kíváncsi lennék, melyik normális értekrendű férfinak fogsz kelleni ilyen múlttal. Ne csodálkozz majd, ha nem találsz magadnak társat.

2011. aug. 29. 11:22
 3/22 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszoljatok légyszi.
2011. aug. 29. 11:23
 4/22 anonim ***** válasza:
2011. aug. 29. 11:27
 5/22 anonim ***** válasza:
83%
Elég gyakoriak lettek ezek a kérdések itt, talán valaki csak kellemes szórakozásként teszi, mert aki ezt csinálja,az nem hiszem, hogy világgá kürtöli ezt, még ha név nélkül is, valamint ha már ezt csinálod, erre a kérdésre csakis Te tudod a választ! Ezt szerintem beszéld meg a kolléganőiddel, vagy a főnököddel, hiszen ők vannak ebben a világban, és inkább tudnak segíteni. Nem ítélem el amit csinálsz, csak ez a kérdés számomra nem logikus, itt mindenki csak tippelgetni tud maximum, hiszen minden ember más, és valóban csak lek@rvázást fogsz itt kapni, ami hidd el 50x elolvasva le fog törni.
2011. aug. 29. 11:27
 6/22 anonim ***** válasza:
77%
Próbálj meg nem kiégni! Különítsd el a munkádat a magánéletedtől. Szerezz egy pasit, szeresd, a munkádat még végezd úgy ahogy neked jó. Ha úgy érzed érzéketlenné váltál tőle, akor hagyd abba.
2011. aug. 29. 11:28
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
lol
2011. aug. 29. 11:28
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre válaszolva: csak 2 választ kaphatsz

a., kiégsz

b., nem

Ezt ennyi információ tudatában, valamint a személyiségedet sem ismerve maximum ecc-pecc kimehetsz-szel lehet megtippelni. Belekezdtél, ha minden a régi, akkor nem égtél ki, ha megvisel, akkor igen, ezt csak Te tudod.

2011. aug. 29. 11:32
 9/22 A kérdező kommentje:
Azt a másik kérdést is én tettem fel. Ott írták hogy ki fogok égni, ez tett bizonytalanná.
2011. aug. 29. 11:32
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ki fogsz égni. Minden munkának van ártalma, mert az ember agya rákattan. Pl. aki cukrászdában dolgozik, egy idő után már nem úgy néz a sütikre, mint aki csak bemegy vásárolni. Tehát egy idő után te is másképp fogsz állni a férfiakhoz, v
2011. aug. 29. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!