Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnik úgy hogy "le fogok maradni" valamiről?
Én is hasonló gonddal küzdöm. 21 évesen ott vagyok, hogy nem volt kapcsolatom (külsőmmel semmi gond). Szórakozni nem járok, mert nem az én világom. Tartok én is attól, hogy lemaradok mindenről. Netes ismerkedés nekem se jön be, mert könnyebb mellé lehet fogni, utána győzze az ember kibeszélni magát a helyzetből. Mai rohanó világban nem tudom, hogy hol lehetne ismerkedni.
21/F
Ha tudnám a választ nem lennék 34 évesen egyedül. A net az tényleg csak olyan "hátha esetleg" alapon megy. Akinek írok az a legritkább esetben ír vissza, bezzeg aki 36 évesen kinéz 50-nek az ír levelet magától is, abból viszont nem kérek.
Nincs nagy baráti köröm, sőt most leginkább egy kolléga, egyedül meg nem lehet állandóan kimozdulni. Nameg a hétköznapok nem erről szólnak ugyebár. A munkahelyen aki esetleg megtetszik az foglalt. Szóval én sem látom a kiutat, magas vagyok, kékszemű, nem kövér, s mégis egyhelyben topogok évek óta.
34 ffi
Csajszikáim! Legyetek rámenősebbek. Ha bejön egy pasi, tessék rástartolni! Leszólitani nemigen fognak, de ha mégis, mióta születik leszólitásból normális kapcsolat? :) Kellene a halálnak olyan pasi, aki nőket szólitgat le az utcán...
Társkeresőt ne vessétek el, vannak ott normális pasik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!