Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jövök be a srácoknak? Talán pont az a gond h túl fiús vagyok?
Figyelt kérdés
16 éves csaj vagyok, okos, sztem szép is, de nem az a kimondott bombázó (kicsit sovány vagyok, igen sovány). Nem vagyok nyávogós, ha egy fiú az osztályból viccből megüt nem kezdek el nyafogni hanem visszaütök. Nem öltözök fiúsan, imádom a szűk fölsőket, meg a farmer rövid gatyámat. Szal nem tom mi lehet a baj. A srácok jobban szeretik azokat akik nyafisak, akiket megvédhetnek?2011. máj. 29. 20:22
11/14 anonim válasza:
kellené a halálnak te dög itt ríl a szád hogy nem kellő senkinek azt le koldusozod azt akit érdekelné na psztúj má
12/14 anonim válasza:
Hát azért szegény srácnak legalább egy esélyt adhattál volna... Még akkor is, ha nem jön be külsőre, hiszen lehet, hogy egy mélyebb beszélgetés és a lelke megismerése után mégiscsak bejött volna. Csak képzeld el, hogy éreznéd magad, ha bepróbálkoznál egy fiúnál és nemet mond, mert nem jössz be neki - fájna ugye?
13/14 anonim válasza:
Éééén ugyanez voltam!! Ugyanez! :D
Most 25 vagyok, még mindig vékony de formás! :P
Abszolút nőies lettem és imádnak a pasik, pontosan emiatt, hogy nem nyafogok, nem hisztizek... Belsőleg majdnem mint egy férfi, külsőleg, meg abszolút nő vagyok! Szerintem kell ez a kettősség, érdekessé teszi a nőt! De ne úgy képzeld el, hogy betöröm az orrát, ha nem tetszik valami... neeeem, egyszerűen hasonlóan gondolkodom mint ők, megértem őket és ezért vagyok jóban velük! Szerintem maradj olyan mint amilyen vagy és majd idővel ki fogsz szépen kerekedni és imádni fognak a pasik!! Ezt garantálom!!! :)
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi, ez megnyugtató!
2011. máj. 30. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!