Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivel töltitek ki a szabadidőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel töltitek ki a szabadidőtök, szinglik 29-35 év körül?

Figyelt kérdés
Ha egy ideje semmi barátnő, egyelőre kilátásban sincs...
2011. máj. 24. 13:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Munka mellett nem sok szabadidőm marad. Ezért is vagyok szingli. Eljárogatok klubokba, színházba. Talán ki kéne alakítanom új társaságokat, de nehéz.

30/F

2011. máj. 24. 13:05
 2/12 anonim ***** válasza:

Én speciel olyan dolgot tanoluk, amit élvezek, szóval az szórakozás is egyben. Amúgy kirándulok + rengeteget bringázok. Néha játékprogik.

Az összes férfi, akit ismerek a színfalak mögött csak senyved a kapcsolatában, és halálra gürizi magát, hogy eltartsa a családot / parntert. szóval úgy érzem szerencsés vagyok, hogy senkim nincs. Már nem is igen, sőt egyáltalán nem bánom, hogy így alakult.

2011. máj. 24. 13:08
 3/12 A kérdező kommentje:
Nekem nehezemre esik elképzelni, hogy annyi munkája legyen valakinek.Én ledolgozom a 8 órát de a hétvégéim szabadok.
2011. máj. 24. 13:09
 4/12 anonim ***** válasza:

Én állást keresek... Mert addig míg nem találok munkát, hogy találjak párt? Ki állna szóba egy munkanélkülivel, hiába van diplomája, és kb egy fél lakásra elegendő megtakarítása. Az átlagpasi ilyenkor azt hinné érdeknő vagyok, pedig nem. Tehát egyedül élem túl az álláskeresés kínjait, a szabadidő meg így annyira távoli fogalommá vált, hogy már leginkább egyedül sem megyek sehova.

Addig pedig a természet volt a szabadidő, minden formájában.

2011. máj. 24. 13:19
 5/12 anonim ***** válasza:
ja én amúgy nő... bocs, de gondolom kivehető a szövegből :)
2011. máj. 24. 13:20
 6/12 A kérdező kommentje:

Ki állna szóba egy munkanélküli nővel? :). Hát szerintem sok férfi, forditva már nem vagyok olyan biztos.

Kérdésemmel azt akartam érzékeltetni, hogy mikor az ember ebben a korban van, már lassan nem ártana, ha alakulna valami közös egy társsal, legalábbis én érzem egy bizonyos nagyságú hiányát.Persze tudom, az ember jól kell érezze magát egyedül is, akárhány éves is.Talán ezért is szól igy a kérdés, ti hogyan és mivel érzitek jól magatokat szingliként....

2011. máj. 24. 13:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Mihelyt látok egy boldog párt, akik nem csak kifelé vetítőgépeznek, hanem tényleg kiegészítik egymást és szebbé varázsolták egymás életét, azonnal elkezdek majd szomorkodni, hogy egyedül vagyok. Eddig egy ilyet sem láttam, sajnos. Magyarán bármit is csinálsz, jobb helyzetben vagy, mint a kapcsolatban sínylődők.
2011. máj. 24. 14:22
 8/12 A kérdező kommentje:
Társas magány...tudom milyen.
2011. máj. 24. 14:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Mostanában jöttem rá, hogy micsoda áldás volt, hogy látszólag nem voltam / vagyok egy pénzes pasi, viszont mindenem megvan ami kell, hogy jól érezzem magam. Már rég bedőltem volna egy "jajj de szeretlek, de azért a fészkedet még jobban" típusu csajnak. Aztán pár év múlva meg jöhetne a "már nem szeretem, csak egymás mellett élünk" duma. Áh, kell a nyavalyának. Egyedül néha szar, de együtt garantáltan szarabb. Aztán jönnek a gyerekek és a ciklusnak soha sincs vége. Szomorú és értelmetlen az egész. Jobb kimaradni.
2011. máj. 24. 14:56
 10/12 anonim ***** válasza:

OFF

Akinek saját vállalkozása van annak a napi 24 óra mindig kevés. A 8 órás munkaidő csak az alkalmazottaknak jár. Igazi versenyszférában nekik sem.

ON

Bringázok, futok, olvasok, szórakozni, koncertekre, múzeumba járok és próbálom elcsavarni egy tündéri nő fejét.

Néha aludni is szoktam.

2011. máj. 24. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!