Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, hogy reagáltok ha megfogják a seggetek?
Mulatsagos az ahogy csurod csavarod a dolgokat, tudod en is csak a velemenyemet irom le :D ja hogy ez meg neked nem tetszik? Kellemetlen, igy jartal, meggyozni ugyse tudsz plane hogy az utolso ket irasod 90%-ka nem erdemi erveles hanem csak szimpla csacsogas es elbagatelizalas de nem baj. :)
En amit kartam leirtam, nem magyarazom neked tovabb, ha ennyibol nem erted meg akkor 10x ennyibol sem fogod. :)
Tied lehet az utolso szo ha gondolod Xenacska mert a kovetkezo csacsi ooo akarom mondani csacsogasodra mar nem reagalok. :) Amugy koszi a vidam perceket :))
Ja es meg igy a vegere grat az ujabb teveszmedhez mert hogy en egy 25 eves srac vagyok nem pedig egy kiscsaj, nos babam ezt meg csak te magyaraztad bele! :DDD
Tovabbi kellemes napot, amazonok gyongye! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!