Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, hogy reagáltok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, hogy reagáltok ha megfogják a seggetek?

Figyelt kérdés
Hogy reagáltok ha egy buliban egy fiú hátulról megfogja a seggetek?
2011. máj. 22. 19:12
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

Én ha ilyen van,ránézek csúnyán,ha olyan kedvembe vagyok,akkor megkérdezem,h miért csinálta vagy ilyesmit.Ha van barátom éppen,és ő látja,akkor tuti utána lép.:D

De én biztos nem kezdenék ilyen miatt verekedni meg stb.-.-

2011. máj. 22. 23:16
 32/46 anonim ***** válasza:

A harcias kis Terez anyutol kerdeznem (ha meg olvassa) Mi ra a biztositek hogyha egy bunko ne adj Isten meg reszeg ferfi megfogja a segged te utanna meg lekeversz neki egy pofont, hogy utanna visszakezbol nem ad egy akkora oklost emiatt hogy atesel meg a falon is a 42 kiloddal? Termeszetesen ez nem. kovetendo pelda, es melysegesen elitelendo, de tekintve hogy egy bunko, esetleg reszeg emberrol beszelunk, azert ez is benne van a pakliban, szval csak ovatosan ezzel a vilagmegvaltassal meg nevelessel, ha. csak nem te vagy Xena...

Sokkal jobb verzio sztem ha csunyan nezel ra, a legjobb pedig ha van ott ferfi ismerosod na akkor az majd elintezi helyetted.

2011. máj. 23. 11:34
 33/46 anonim ***** válasza:
Lehet megütném. :D Hálistennek nem próbálkozik vele más a barátomon kívül
2011. máj. 23. 18:05
 34/46 anonim ***** válasza:

"A harcias kis Terez anyutol kerdeznem (ha meg olvassa) Mi ra a biztositek hogyha egy bunko ne adj Isten meg reszeg ferfi megfogja a segged te utanna meg lekeversz neki egy pofont, hogy utanna visszakezbol nem ad egy akkora oklost emiatt hogy atesel meg a falon is a 42 kiloddal? Termeszetesen ez nem. kovetendo pelda, es melysegesen elitelendo, de tekintve hogy egy bunko, esetleg reszeg emberrol beszelunk, azert ez is benne van a pakliban, szval csak ovatosan ezzel a vilagmegvaltassal meg nevelessel, ha. csak nem te vagy Xena...

Sokkal jobb verzio sztem ha csunyan nezel ra, a legjobb pedig ha van ott ferfi ismerosod na akkor az majd elintezi helyetted."

NEm vagyok teréz anyu ezt te találtad ki, én csak utálom, ha valaki azt képzeli, hogy bármit megtehet. Szeretném letörni ezzel, hogy még sincsen így.

A részeg férfitól elvonatkoztatva, vannak olyanok akik nem részegek és még is megteszik.

Az meg egyenesen szánalmas tőled, (de hát mit is várhatnék : ) ), hogy ilyen gúnyosan írsz rólam . : ) De csak nyugodtan, ha ettől élvezel el.

Olvasd el te gyík, hogy mit írtam az első oldalon, ( 4. válaszoló vagyok )

Ja és megint azt kell hogy mondjam, hogy még én vagyok a rossz, mert képes lennék leadni neki egy nagyon "erős" pofont... DE Az viszont teljesen rendben van, hogy ő meg a seggemet markolássza....

2011. máj. 24. 13:59
 35/46 anonim ***** válasza:
Ja , és még ajánlom figyelmedbe a 3. oldalon az utolsó előtti válaszomat...
2011. máj. 24. 14:03
 36/46 anonim ***** válasza:

13:59-es:

ÉN vagyok az, akivel oldalakon keresztül vitatkoztál, nem az, akinek most reagáltál a válaszára. Nem áll szándékomban tovább vitázni veled, csak gondoltam, szólok:) És én itt tényleg befejeztem:)

2011. máj. 24. 14:36
 37/46 anonim ***** válasza:

"13:59-es:

ÉN vagyok az, akivel oldalakon keresztül vitatkoztál, nem az, akinek most reagáltál a válaszára. Nem áll szándékomban tovább vitázni veled, csak gondoltam, szólok:) És én itt tényleg befejeztem:)"

Igen, és annak a hozzászólónak írtam. Néztem a százalékot is úgyhogy tudtam , hogy nem te vagy az..

Én nem vitatkozok, csak elmondom a véleményemet. Nem én akadtam fenn rajta.

2011. máj. 24. 14:42
 38/46 anonim ***** válasza:

Xena neni! :)

A Terez anyut nem en talaltam ki hanem az akivel oldalakon at vitaztal! :) Egyebkent nekem ehez a temahoz ez a 2. HSz-em es elotte elolvastam az egesz sztorit es az alapjan irtam a fenti reakciot. :) Mellesleg nem, en nem ettol elvezek el viszont jot mulatok a teveszmeiden, a kis vilagmegvalto nevelo pofonjaidon es azon hogy nem latsz tovabb az orrodnal! :D De semmi gond, verekedj, illetve pofoszkodj csak ha neked ettol jobb lesz, lam ide is ervenyes az orok mondas: A verekedes a buta ember utolso fegyvere mert mashogy nem kepes bizonyitani az igazat. :)

Sajnalom ha neked az en velemenyem nem tetszik es oszinten remelem hogy sose tapasztalod meg a kis nevelos pofoszkodasod utan azt amit fentebb irtam. :)

A seggfogdosas termeszetesen nincs rendben de az sem amit te mondasz es adott szituban meg mindig te huzhatod a rovidebbet te kis amazon. :D

Tovabbi kellemes idegbajt! :)

2011. máj. 25. 09:00
 39/46 anonim ***** válasza:
50%
Egy pofon nem verekedés.
2011. máj. 25. 13:53
 40/46 anonim ***** válasza:

"Tovabbi kellemes idegbajt! :)"

Nem tudom a véleménykimondás mennyire idegbaj, de én a vélemenyemet mondom el . Akinek nem tetszik az egyedül te vagy az :) Én csak tovább viszem.

"A seggfogdosas termeszetesen nincs rendben de az sem amit te mondasz es adott szituban meg mindig te huzhatod a rovidebbet te kis amazon. :D "

Ja hogy még az nincs rendben, hogy leadok egy pofont, ami neked verekedés, és még én vagyok a rossz, meg a teréz anyu?:D Komolyan vicces vagy. :D De csak nyugodtan fogd a másik pártot, gondolom téged is tapiztak már csak te meg élvezted is.

"A verekedes a buta ember utolso fegyvere mert mashogy nem kepes bizonyitani az igazat. :) "

A seggfogdosás meg perver. z agyilag elborult emberek "fegyvere"? Mert szerintem igen:) Én csak az igazamat szeretném megvédeni... Gondolom már ez is baj. :) És még egyszer elmondom, hogy jön ahhoz egy mondjuk nem részeg ember(mert buliba nem nagyok járok már), hogy megtapizzon csak úgy, mert ilyen kedve van? Nem tudom az ilyet felfogni , hogy képes rá. De nyugodtan fogd csak az ő pártjukat , nekik adj igazat, miszerint egy seggbe markolászás nem is olyan nagy dolog.. NEm baj, utána jön majd az igazi hátbatámadás, amire nem is számítanál.

"Mellesleg nem, en nem ettol elvezek el viszont jot mulatok a teveszmeiden, a kis vilagmegvalto nevelo pofonjaidon es azon hogy nem latsz tovabb az orrodnal! :D "

Én továbblátok , csak te nem:) Nem bírod felfogni azt amit én. De igaz is nem mindenki egyforma.

Ez az amit te nem bírsz felfogni:). Nem a világot váltom meg, nem is váltok meg én semmit ezzel, ezt is te találod ki meg az a másik:) Jó valami olyat belebeszélni a szövegbe, ami nincs is ott..

2011. máj. 25. 14:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!