Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, hogy reagáltok ha megfogják a seggetek?
Meglököm vagy felpozom
Első reakció azt hiszem ezek lennének azok.
Egyébként meg buliba nem járok, de ha utcán tennék meg akkor elgondolkoznék azon, hogy megpofozzam -e. Mert mi van, ha egy idegbeteg állat és késsel szaladgál? Akkor meg csak ezzel kihúzom a gyufát. Buliban meg többen vannak , úgy meg védettebb az ember, na meg több a szemtanú is..
Egyébként meg elég tusk.ó az, aki így próbálja magára felhívni a figyelmet..
attól függ ki az.
azért nem verném ki lendületből a fogait, lehet valamelyik szefos barátom dilizett be.
Nincsen paprika spray-m, de fontolgattam már sokszor,hogy beszerezzek-e...
Lehet,hogy lazábbak de baromira nem tartanám olyan lazának, ha valaki így szeretne "ismerkedni". Eléggé nagy primitívségre utal , szerintem.
A barátomnak viszont engedném;)
Jajj, itt minden csaj oooolyan bátor, és határozott:)
Szerintem ezek közül a lányok közül élőben max. 1 vagy 2 csinálná tényleg azt, amit itt leírt:)
Én viszonylag gyakran járok szórakozóhelyre, és nem, én sem szeretem, ha valaki ezt csinálja, de úristen, nem kezdek el "pofozkodni", meg hasonlók, mint ahogy az itt lévők többsége fejben lejátssza a jelenetet:D Hátrafordulok, ránézek úgy a srácra, hogy egyértelmű legyen a dolog, és kész. Tudjátok, oda sem értelmi fogyatékosak járnak, akik csak a testi fenyítésből értenek:) Ha csúnyán rájuk nézel, vagy finoman arrébb tolod őket, veszik a lapot, és odébb állnak.
Olyan vicces, hogy minden lány ilyen kemény:) Ezek szerint csak én vagyok ilyen kis puhány:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!