Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok képes senkibe szerelmes lenni?
Esetleg más szemmel nézd őket.. ne külsőleg..tudom h nehéz de próbáld meg:)
vagy pedig még nem jött olyan ember még aki megfogott volna:D
énis sokáig így éreztem. legyél sokat a barátaiddal, nemtől függetlenül, beszélgessetek mindenről. éreztesd velük, h ők maguk, és a véleményük is fontos számodra.
kérdezd meg őket is erről, hátha v.melyikük átesett hasonló időszakon, és talán tud segíteni, h vészelte át.
írhatsz listát a tulajdonságaidról, mit szeretsz magadban, min változtatnál. ha magadban megtalálod azokat a dolgokat, amik értékesek, nő az önbizalmad is, és a hobbijaid is boldoggá tehetnek.
ha eléred azt, h egyedül, szerelem nélkül is jól érzed magad az esetleges nehézségek ellenére, akk látszani fog, h harmóniában vagy önmagaddal, és ezt a körülötted élők is észreveszik, többen mernek közeledni feléd, megnyílni neked. :)
akk vlsz találkozol is olyan sráccal, akivel mindenről tudtok beszélni, és kiegészítitek egymást.
fontos az is, h megnézz olyan helyeket, ahol eddig még nem voltál. a barátaiddal ismerjetek meg 1 új társaságot, lehet, h ott akadsz olyan emberre, aki illik hozzád...v. beszélgess olyanokkal is többet a környezetedben, akikkel v.miért eddig elkerültétek egymás figyelmét.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!