Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet boldog a kapcsolatunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet boldog a kapcsolatunk, ha a barátom kijelentette, h ő nem lesz szerelmes belém sosem, nem is volt még senkibe?

Figyelt kérdés
Ő racionálisnak mondja magát, nem hisz a szerelemben, de szeret. És én is őt, de én vele ellentétben romantikus és álmodozó vagyok, vágynék a szerelemre is. Egyáltalán mivel több a szerelem, mint a szeretet?
2010. júl. 20. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Idővel szinte minden kapcsolatban a szerelem helyét átveszi a szeretet,de az h valaki kijelenti nem szerelmes beléd az azért gáz.

Ha többre vágysz biztos nem leszel boldog vele.

2010. júl. 20. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Értékeld az őszinteségét, mondd el neki hogy te többre vágysz, és hagyd ott. Lehet nehéz lesz, de hosszú távon jobban megéri. (Bár szerintem nem tudhatja előre, hogy szerelmes lesz-e vagy sem... Ki kezdeményezett? Hány évesek vagytok? Megpróbáltátok már megbeszélni?)
2010. júl. 20. 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Jó barátok lehettek.
2010. júl. 20. 22:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy darabig hitegetheted magad ebben a kapcsoltban,de nincs értelme,nem leszel boldog, hiszem mások az érzéseitek. Jobb még az elején kilépni egy ilyen kapcsolatból,mint fájdalmasan sokáig húzni azt,amit úgyis meg kell tenni egyszer...de minél hamarabb teszed meg,annál hamarabb találhatsz rá az igazi boldogságra.

Az igaz mondjuk,hogy idővel minden kapcsolatban kialszik a szerelem és "csak" szeretet lesz,de ez csak évek múltán következik be,addigra meg már megszokják egymást a felek.Viszont ha már az elején így áll a dolog, akkor soha nem tapasztalod meg mellette a szenvedélyes,vad,tomboló szerelmet. Ugyanis ez a fajta hevesség különbözteti meg szerintem a szerelmet a szeretettől. Persze az is lehet,hogy idővel kialakul köztetek a szerelem,ha jobban megismeritek egymást... neked kell mérlegelni és kockáztatni...hiszen minden esetben kockáztatsz.

Hajrá!

/Szmötyi/

2010. júl. 20. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!