Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeséget csináltam? Most r*bancnak gondol? :S 15/L
Szóval..a fiú aki tetszik nem sokat beszélünk de mindig lájkoljuk egymás képeit és állapotát a Facebookon... és múltkor kiírta ezt: "bökésből-> lájk lesz-> lájkból hozzászólás-> hozzászólásból ismerkedés-> ismerkedésből chat-> chatből msn-> msnből smsezés-> smsezésből találkozás-> találkozásból puszi-> pusziból csók-> csókból csókolózás-> csókolózásból ölelkezés-> ölelkezésből szex. Na megböksz ?"
Láttam hogy már 3 csaj lájkolta ezért énis nyomtam egy tetsziket... azóta raktam fel 1 új képet ,de nem írt hozzá meg nem is tetszikelte, szóval 5 napja volt ez. lehet hogy r*bancnak néz? :S én csak poénból lájkoltam...
"a fiú aki tetszik nem sokat beszélünk de mindig lájkoljuk egymás képeit és állapotát a Facebookon"
Na látod itt a hiba...beszélgetni kéne talán..nem Facebookon baromkodni,meg bökdösődni meg a rák tudja még milyen ökörségeket csinálni...ide jutott a világ,sajnos.
Ajánlom figyelmedbe ezt a dalt,van benne pár sor,amiben azért van némi igazság: http://www.youtube.com/watch?v=qplqD_gotdI
Most nem baszogatni akarlak de a "tetszikelte" helyett írjál már inkább "lájkolta" szót....
Istenem.... Most mondom hogy megyek és letörlöm magam fészről... :S :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!