Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, miért csinálja ezt velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért csinálja ezt velem?

Figyelt kérdés

A lány akit szeretek, mióta tudja, hogy mit érzek, azóta nem beszél velem, pedig előtte elég jó barátok voltunk..

Nem tudom mire véljem ezt, mert mindig szemezik velem(még most is), meg hallottam, hogy azt mondta valakinek rólam, hogy "rohadt jól nézek ki"... most mi van akkor ? :'(

2011. máj. 19. 17:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sebaj, még fiatal vagy:)

Amúgy Jómagam is beleestem hasonló cipellőbe, aztán az 1 helyben topogás semire nem vezet.Lépnikel!!!!

Az egyik Kommentelőnek 05-19 20:10 attóltartok pontos, és helytáló a rálátása.

Hát Érezd jólmagad, légy fügetlenül kedves, meg keresd a társaságát,de túlzott érzelmeket ne táplálj a dolog iránt :(

aztán Kitartást.

Peace.

2011. máj. 23. 11:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Egy másfél éve nálam is volt hasonló, csak ugye, másik oldalról, mert ugye lány vagyok. Szóval így, hogy más szempontból látom a problémát, mint te, lehet, tudok segíteni:

Szóval velem is volt hasonló helyzet, de én, hülye fejemmel belementem a kapcsolatba, amivel egyből halálra is ítéltem. Egy két hétig bírtam, aztán magam szakítottam, pedig odáig meg vissza voltam a fiúért. A baj egy volt: egyszerűen NEM hittem el, hogy szeret. És ezzel olyan depresszióba hajszoltam magam, meg az illetőt is, hogy csak egy idő után tudtunk belőle kilábalni... Mindegy. A lényeg, hogy bizonyítsd neki, szereted. Apró figyelmességekkel, kedveskedéssel, de NE LÉGY NYÁLAS! mert az nagyon idegesítő tud lenni. Én sok szerencsét kívánok, és azt tanácsolom még, várj, mert ha túl hamar választás elé kényszeríted, lehet, nem lesz hosszúéltű a kapcsolat. ;) Hajrá, én nagyon szurkolok neked! 16/L

2011. máj. 23. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!