Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, miért csinálja ezt velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért csinálja ezt velem?

Figyelt kérdés

A lány akit szeretek, mióta tudja, hogy mit érzek, azóta nem beszél velem, pedig előtte elég jó barátok voltunk..

Nem tudom mire véljem ezt, mert mindig szemezik velem(még most is), meg hallottam, hogy azt mondta valakinek rólam, hogy "rohadt jól nézek ki"... most mi van akkor ? :'(

2011. máj. 19. 17:08
1 2
 1/12 tsz-tag ***** válasza:
100%
fél...kínosnak érzi a szituációkat veled...ne légy töketlen, keresd te a társaságát
2011. máj. 19. 17:11
 2/12 A kérdező kommentje:

Meg azt is közölte már, hogy MOST nem akar tőlem semmit...

Amúgy keresném én a társaságát, de egyszerűen nem tudok neki mit mondani, olyan kinos ott állni kussban :S

2011. máj. 19. 17:17
 3/12 anonim ***** válasza:

Lányokat kértél, de srácot is kapsz :D

Csupán a "MOST nem"-re reagálnék: BULLSHIT! Hallgattam én is nem is egyszer, és nem hiszem, hogy pótkerék szeretnél lenni, (tudod, biztonságérzetet ad, hogy van, de legjobb sosem felszerelni) mert ez azt jelenti. Akármit döntesz, ezt tartsd szemelőtt, és legyen tartásod!!

2011. máj. 19. 17:26
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem megilletődött a hír hallatán, és vagy annyira megzavarodott, és azért mondta, hogy MOST nem, vagy pedig tényleg nem akar. De menj oda hozzá beszélgetni, nem muszáj ilyen témáról, elég például a suliról, stb. Szemezz vele továbbra is, ha egyre jobb a helyzet, ha elmész a lány mellett, érintsd meg finoman. Nekem ez tuti bejönne.
2011. máj. 19. 18:08
 5/12 anonim válasza:
figyi eloszor is ne surgesd a helyzetet csak akkor kezdj elnyomulni mikor kettesben vagytok
2011. máj. 19. 18:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem megilletődött a hír hallatán, és vagy annyira megzavarodott, és azért mondta, hogy MOST nem, vagy pedig tényleg nem akar."

Ja persze, Még ha nagyon meg is lepődött, azért legyen már tisztában az érzéseivel. Azt csak el tudja mondani, hogy érez-e iránta valamit, vagy nem.

Amúgy pedig a MOST szóval elárultad a lényeget. Soha nem fogsz kelleni neki, de ha az aktuális kapcsolata nem jön össze neki, akkor majd jó leszel, hogy kisírja valakin a vállán, de pasiként akkor sem leszel jó a számára.

Talán hízalalja az egóját, hogy valaki odáig van érte.

Keresd más lányok társaságát. Nem feltétlenül komoly kapcsolat céljából, csak érezd jól magad velük. Ha azt látja, hogy boldog vagy nélküle, akkor majd elgondolkozik a dolgokon és, így már kelleni fogsz neki.

A másik lehetőség, hogy eldobod az összes tartásodat és férfiasságodat, mindent megteszel neki, abban reménykedve, hogy hátha egyszer majd meggondolja magát. Csakhogy nem fogja.

2011. máj. 19. 20:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Szintén zenész vagyok Én is! Így jártam a csajjal, de adta is magát nekem! Utána mikor közeledtem majdnem csók volt, de nem kaptam le csak átöleltem és a nyakán végigszaladt a szám még azt is élvezte... De rá 2 napra leszart nem írt rám már nem olyan lelkesen válaszolt és nehéz volt, de sajnos nekem is le kellett szarnom. Az a helyzet lehet, hogy talált még rosszabb fiút mint Te és parkolópályára rak téged 1 szöveggel, ha kellesz meg előkap a sufniból. (mert nálam ez lenne a helyzet!) Mutasd meg neki veled nem szarozhat LESZ MÁSIK CSAJ ÚGY IS!!! Remélem segített az én példám!
2011. máj. 23. 10:33
 8/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, honnan tudod, hogy én is zenész vagyok ? :'O :'D
2011. máj. 23. 10:57
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem ez egy mondás "szintén zenész" azt jelenti Én is hasonló problémában vagyok!!
2011. máj. 23. 11:09
 10/12 A kérdező kommentje:

jajj nekem X'D félreértettem :D

Kérdem magamban "ez meg honnan a g*ciből tudja hogy gitáros vagyok?" XD

2011. máj. 23. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!