Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak még ilyen lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még ilyen lányok?

Figyelt kérdés
Én egy lányban a romantikát,akivel elmehetek sétálni akár a Gellért-hegyre egy májusi alkonyaton, vagy akár átsétálni a Szabadság hídon az esti városi ragyogás közepette a Duna felett...vagy akár együtt felfedezni ezt a szép országot... a lelkitársam és a legjobb barátom keresem...Nem érdekelnek az úgymondd "trendik", nem cigizek, nem drogozok, néha bulizok, de ott én nem tudok vadidegen lányokat "felszedni". Az az igazi jó fiú vagyok....iskolába bemegyek, hazajövök, eddzésre megyek, biciklizek, olvasok és nyelveket tanulok. Egy visszafogott, őszinte fiú vagyok, aki szerelemre vágyik. Van még olyan lány kis hazánkban aki értékeli ezeket az értékeket? Nem vagyok csúnya gyerek, sportos, vékony testalkatom, kicsit kreolos bőrrel pattanás mentes arccal...Nehezebben nyílok meg, de véleményem szerint barátságos ember vagyok. Aki szerelmet keres. Szeretném ha szeretnének. Hiszek magamban, és a reményben, h a szerelem és az én Sorsom keresztezik egymást...
2011. máj. 13. 21:41
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:
én nem tartozom menő bandákhoz, vagyis régen igen, 17-19 között énis át estem ezen, de hál istennek most, 20 évesen már nekem ez kevés, és elszakadtak ezek a haverok. Mert a haver kifejezés a legjobb rájuk.
2011. máj. 16. 21:43
 42/56 A kérdező kommentje:
2. oldalra már kilinkeltem :)
2011. máj. 16. 21:44
 43/56 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Amúgy vannak ilyenek
2011. máj. 16. 21:48
 44/56 anonim ***** válasza:
Persze, én is túlestem rajtuk, mostmár maradt pár barátnő, egy igazán jó barátnő - akinek ugyanaz a gondja: tényleg áltagos életet él, teljesen normális, ahogy te is leírtad mégsincs senkije, ő is azt a személyt várja aki engem is azzá tett aki ma is vagyok, mert szerintem ezek a lányok is azt várják hogy egy rendes fiú mellett "kinyíljanak" :)
2011. máj. 16. 21:49
 45/56 anonim ***** válasza:
Istenem, vannak még ilyen fiúk is?:))
2011. máj. 16. 21:51
 46/56 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok, am szerintem nálam is így lesz, olyan szinteken leszek az a VALAKI mellett mint még soha. Az én személyiségemnek és érzelmi világomnak szüksége van erre a Társra :)
2011. máj. 16. 21:56
 47/56 anonim válasza:
jelen :)
2011. máj. 16. 21:59
 48/56 anonim ***** válasza:
jó nemekd, én is így indultam, de csak szemét qrvákkal talákoztam, fel is borult az életem...
2011. máj. 16. 23:30
 49/56 anonim válasza:
miért kell mindent ennyire leegyszerűsíteni? fiú vagyok, cigizek, iszok, drogozok, gyakran járok koncertre, a barátnőm szintén, de mind a ketten becsületesek vagyunk, nyíltak, hűségesek, igenis szoktunk a májusi naplementében sétálni és hallgatni hogy csicseregnek a madarak, máskor meg ótvar klubok ótvar mosdóiban szopatom. szeretjük egymást. hiszek abban, hogy életem végéig vele leszek, és ő lesz a gyermekeim anyja, és soha nem lesz szükségem másra.
2011. máj. 17. 00:07
 50/56 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mi a véletlen? 1 hónapja fent vagy nekem msnen,de még nem beszéltünk. :P
2011. máj. 17. 07:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!