Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak még ilyen lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még ilyen lányok?

Figyelt kérdés
Én egy lányban a romantikát,akivel elmehetek sétálni akár a Gellért-hegyre egy májusi alkonyaton, vagy akár átsétálni a Szabadság hídon az esti városi ragyogás közepette a Duna felett...vagy akár együtt felfedezni ezt a szép országot... a lelkitársam és a legjobb barátom keresem...Nem érdekelnek az úgymondd "trendik", nem cigizek, nem drogozok, néha bulizok, de ott én nem tudok vadidegen lányokat "felszedni". Az az igazi jó fiú vagyok....iskolába bemegyek, hazajövök, eddzésre megyek, biciklizek, olvasok és nyelveket tanulok. Egy visszafogott, őszinte fiú vagyok, aki szerelemre vágyik. Van még olyan lány kis hazánkban aki értékeli ezeket az értékeket? Nem vagyok csúnya gyerek, sportos, vékony testalkatom, kicsit kreolos bőrrel pattanás mentes arccal...Nehezebben nyílok meg, de véleményem szerint barátságos ember vagyok. Aki szerelmet keres. Szeretném ha szeretnének. Hiszek magamban, és a reményben, h a szerelem és az én Sorsom keresztezik egymást...
2011. máj. 13. 21:41
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vannak ilyen lányok (nekem is szólj, ha tudod, hol találhatóak), de a nagy többség sajnos nem ilyen, hanem ribancok, piálnak, dugnak fűvel-fával-bokorral, buták, igénytelenek, műveletlen tuskók, akik azt hiszik, hogy az életben a legjobb dolog a plázázás. Neveletlenek és hülyék, de azért nem minden lány ilyen, csak most ez a trend.

Kb. nekem is ezek lennének az igényeim a lányokkal kapcsolatban amúgy, amiket leírtál.

2011. máj. 13. 21:44
 2/56 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, csak még nem találkoztál egyel sem :) (Pl, én.) De ne búslakodj, biztos fogsz :D Kár, hogy kevés az ilyen fiú mint te, sajnos :S
2011. máj. 13. 21:47
 3/56 anonim ***** válasza:
100%
En pont ilyen vagyok, csak engem az ilyen fiuk nem talalnak meg. :)
2011. máj. 13. 21:47
 4/56 hümi ***** válasza:
100%

most kajak vannak még ilyen fiúk?! el se tudom hinni :D

az utolsó mondatod, hát huu nagyon aranyos kis szerelmetes : ) ha te kifogsz egy csajt akkor annak nagyon-nagyon de jó lehet (: Ja, és a kérdésedre válaszolva IGEN vannak még ilyen lányok.. pl. én :D

2011. máj. 13. 21:49
 5/56 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes különben, hogy a fiúk és a lányok egyaránt azon vannak ki, hogy nincsenek ilyenek. Vagyis hogy kevés. És el vagytok bújva vagy nem tudom.. Hol lehet rátok találni?:D
2011. máj. 13. 21:49
 6/56 anonim ***** válasza:
100%
Óóó írjatok nekem is, én is ilyen lányokat keresek! ;)
2011. máj. 13. 21:50
 7/56 A kérdező kommentje:

ezt jó hallanni h nem vok egyedül:)

am sokszor elvagyok keseredve, mikor látom a honfitársaimat, h mennyire buták, primitívek, és csak a látszatra megy minden meg a képmutatásra....elég csak annyi, h rászálssz 1 biciklire és próbálj közlekednia BICIKLI ÚTON...a gimnazista csajok csúnyán néztek rám h merek velük szembe mennni...ma dettó , csak ma szeretett romáink néztek ki. Egy kis odafigyelés kéne h jön a szerencsétlen biciklis...és bár nem a kérdéshez illik, jellemzi a mai fiatalságot...énis fiatal vagyok, valszeg naív és lehet h 1 álomvilágban élek, de számomra első a becsület, és az erkölcs. Kicsit kívűlállónak érzem magam... Nálam a péntek szombat esték itthon telnek, olvassással, de nem ilyen csernusokat vagy vámpír meséket olvasok.... a "trendiket"...

2011. máj. 13. 21:51
 8/56 A kérdező kommentje:
Elvagyok bújva... ez a jó szó... egy álarc mögé :P
2011. máj. 13. 21:52
 9/56 anonim ***** válasza:
Oké, figyelem a bicikliseket és véletlenül eléjük borulok :D Jóó csak viccelek. Viszont: Csernus bácsi miatt vitába szállnék veled, ugyanis én sokat tanultam tőle! :)
2011. máj. 13. 21:55
 10/56 anonim ***** válasza:
Konkréten fiúkból is csak olyat lát az ember, aki drogozik, piál, partizik folyamatosan. Bezzeg az olyan gondolkodású fiúk mindig másfele járnak mint én :(
2011. máj. 13. 21:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!