Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek csúnya vagyok vagy szép? Mi a véleményetek rólam?
Szerintem is várj még. 13éves.. Könyörgöm, én akkor még legóztam.. Mondjuk néha még most is XD Na mindegy. Szóval ez után fogsz változni. Nekem is volt rövid hajam, meg hosszú is, meg raszta is, és most pedig nem az a rövid, hanem hosszabb, de ilyen nagyon jóféle, és nem egóból, de azt mondják helyes vagyok, előtte meg pff... A haj sokat számít, de várj még, az arcod rengeteget fog változni, a többi részedről nem is beszélve. Majd megnősz, addig meg legózz :D
19/f
Hát én nekem 13 évesen még az volt a legnagyobb álmom, hogy legyen számítógépem, nem pedig a csajok... Am. nem vagy ronda gyerek sztem, bár én ehhez nem értek. Én azóta rengeteget változtam: magasság, súly, meg már lassan bajszom is lesz. Te is fogsz rengeteget változni, főleg majd ha középsuliba mész. Lehet, hogy rondább leszel, lehet, hogy helyesebb. Nem tudni. De most ink. téll. legózz még, ahogy az előttem lévők írták. :)
16/F
Te bakker.. Ketten néztük.. egyikőnknek görcsbe állt a nyaka tőled... olyan vagy mint egy 5éves... "hosszú haj" néven futva elviselhető épphogy a látványod, nem hányok, nade "rövid haj" néven a kopasz fejedtől épphogy már hányok^^
RANDA VAGY!
Marha rendesek vagytok, akik szidjátok, hogy ronda, meg hogy megrugdosnátok. Arra nem gondoltok, hogy neki is vannak érzései, és netán rosszul esik neki, hogy ilyet írtok róla?
Igazuk van azoknak, akik azt írják, hogy még sokat fogsz változni. A hajad szerintem a két kép közti állapot legyen, se túl hosszú, se túl rövid.
Teljesen rendben vagy a korodhoz képest ne aggódj.
A 14/nőn én is röhögtem. :)
egy marha rendes válasza:
há b@zdmeg... nem kéne olyan hülyének lennie hogy feltolja ide a képét... szó szerint :D xD ... szánalom a gyerek... amúgy meg az oldal neve Gyakori Kérdések szóval ha az gyakori kérdés lenne hogy jól nézek e ki? és mindenki feltolná a képét, nem lenne itt kicsit nagy zűr, kérdem én!?? x3
amúgy én voltam az aki mondta, és mondja is még1x..:
RANDA VAGY!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!