Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek csúnya vagyok vagy szép? Mi a véleményetek rólam?
szerintem helyes vagy, de picit növeszd a hajadat, hogy ilyen "kócos" frizurád legyen (szerintem), attól nem lesz olyan zorkó az arcod, mint ilyen katonás fejjel.
de arcilag abszolút semmi gáz nincs a külsőddel, szerintem csak a hajad túl rövid...vagy legyen 1mm borostás, vagy kócos :-))
28 N
jó a rövid, de ne túl rövid. de mégse annyira hosszú hogy frufrud legyen hacsak nem vagy emós.
ennyi idősen a kócos frizkó a klassz, szerintem...nem kell jólfésültnek lenni
Igaz fiú vagyok, de azért írok...
Ülj le fiam 1-es xDD
Tanuld meg használni a fényképezőt....
Érdekes, mind a 3 képen máshogyan nézel ki...első 2 úgy, hogy meg látnálak, és még hozzám is szólnál, lehet megcsapnálak, a 3-on meg mint egy terrorista...
Amúgy meg 2 év alatt annyit fogsz változni....lehet nyár végén 70cm hajad lesz, és ugrálsz a Rock koncerteken színpad előtt...
Nem rosszból, de azt a bucka lakó stílust felejtsd már el, hányni tudnék az olyan emberektől....suliban is megyek folyosón, és jönnek ilyen buckalakók vállig érő hajjal, kapucni a torkáig behúzva....meg tudnám rugdosni őket, undorító...
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!