Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Szerintetek csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minekmondjam Meg kérdése:

Lányok! Szerintetek csúnya vagyok vagy szép? Mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 11. 21:51
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
dE sztetek hosszu v rövid haj jobb?
2011. máj. 11. 22:02
 12/28 anonim ***** válasza:
A rövid jobb. A hosszú, hogy is mondjam... szerintem nem áll jól neked. Bocsi
2011. máj. 11. 22:03
 13/28 anonim ***** válasza:

szerintem helyes vagy, de picit növeszd a hajadat, hogy ilyen "kócos" frizurád legyen (szerintem), attól nem lesz olyan zorkó az arcod, mint ilyen katonás fejjel.

de arcilag abszolút semmi gáz nincs a külsőddel, szerintem csak a hajad túl rövid...vagy legyen 1mm borostás, vagy kócos :-))

28 N

2011. máj. 11. 22:04
 14/28 anonim ***** válasza:
Hát akkor inkább már a rövid.Még gyerek vagy,majd még változol.
2011. máj. 11. 22:04
 15/28 anonim ***** válasza:
69%
sztem vágd le a fejed és bejössz nekem:)
2011. máj. 11. 22:05
 16/28 anonim ***** válasza:

jó a rövid, de ne túl rövid. de mégse annyira hosszú hogy frufrud legyen hacsak nem vagy emós.

ennyi idősen a kócos frizkó a klassz, szerintem...nem kell jólfésültnek lenni

2011. máj. 11. 22:05
 17/28 anonim ***** válasza:
szerintem legyen kócos-hosszú... nekem pl az jön be inkább. :) de amúgy 13 éves vagy könyörgöm, még majd ezután fogsz férfiasodni, mármint még közöd sincs a témához.... hidd el, 2-3 év, és rá se ismersz magadra.
2011. máj. 11. 22:08
 18/28 anonim ***** válasza:
feltettél magadról 3 képet egy olyan oldalra, amit bárki megnézhet. nem félsz attól hogy meglátnak az ismerőseid? én utána tuti kiröhögnélek, már bocsi :DD
2011. máj. 11. 22:09
 19/28 Chuck ***** válasza:

Igaz fiú vagyok, de azért írok...

Ülj le fiam 1-es xDD

Tanuld meg használni a fényképezőt....

Érdekes, mind a 3 képen máshogyan nézel ki...első 2 úgy, hogy meg látnálak, és még hozzám is szólnál, lehet megcsapnálak, a 3-on meg mint egy terrorista...

Amúgy meg 2 év alatt annyit fogsz változni....lehet nyár végén 70cm hajad lesz, és ugrálsz a Rock koncerteken színpad előtt...

Nem rosszból, de azt a bucka lakó stílust felejtsd már el, hányni tudnék az olyan emberektől....suliban is megyek folyosón, és jönnek ilyen buckalakók vállig érő hajjal, kapucni a torkáig behúzva....meg tudnám rugdosni őket, undorító...

18/f

2011. máj. 11. 22:17
 20/28 anonim ***** válasza:
82%
Azért a "13/nő"-nél majdnem leborultam a székről. Remélem ez csak egy rossz vicc.
2011. máj. 11. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!