Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy bulin hogyan lehet összeis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy bulin hogyan lehet összeismerkedni egy lánnyal? 17/f

Figyelt kérdés

Már meguntam, hogy nem ismerek meg sehol senkit, ezért arra gondoltam, hogy majd buliba. Nem olyat akarok, hogy egyből csók, aztán a nevét se tudom, hanem meg akarok ismerni valakit, vagyis legalább annyira, hogy legközelebb tudjuk folytatni.

Egy sima buliba nem is lenne gond, de manapság olyanokba járok amik tombolósak és koncert félék (Thrasher party). Ott bent nem nagyon van nyugi és nem tudom így, hogyan lehet odamenni valakihez.

2011. máj. 11. 20:41
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
szia cica kő kóla? kb.így
2011. máj. 15. 19:04
 12/22 A kérdező kommentje:
nem az a kérdés mert kb köze nincs hozzá. Itt nem táncolnak az emberek hanem tombolnak.
2011. máj. 15. 19:10
 13/22 anonim válasza:
100%
Szerintem is ne ilyen helyen akarj összeszedni egy lányt. Ilyen helyekre nagyrészt nem olyanok járnak, akik igazából össze akarnak ismerkedni valakivel, inkább csak te is egy lennél a sok közül. Ha meg mindenképp ilyen helyen akarsz becsajozni egy normális lánnyal, akkor sok szerencsét ;P
2011. máj. 15. 19:13
 14/22 A kérdező kommentje:
hát ahogy én is megyek oda simán mehet más is.
2011. máj. 15. 20:13
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

ITALT MEGNE PRÓBÁLD!!!!!!!

azzal úgy érezhetni a csaj, h pénzel akarod megnyerni. csak le akarod fizetni/itatni.

2011. máj. 15. 21:06
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
[link] olvasd el érdemes:D
2011. máj. 15. 21:57
 17/22 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. Ez csak házibuliban vethető be bocsi:)
2011. máj. 15. 21:58
 18/22 ymanon ***** válasza:
100%
szerintem, ha komoly kapcsolatot akarsz nem feltétlenül a buli a legjobb megoldás a párkereséshez :D
2011. máj. 15. 23:31
 19/22 anonim ***** válasza:
először mászkálj el nyugisabb helyekre (én is csapatás híve vok de nem lehet rögtön azzal kezdeni) és ott beszélgess. az italra hívás nem a legjobb ötlet, sem az előre csomagolt egysorosok mert kiszagolják a csajok simán. menj oda és mondj vmi eredetit ami felkelti a figyelmét, nem egyszerű a dolog és hát vagy bejön vagy nem. ne nyiss azzal h hú de szép vagy mert ha tényleg az akkor mindenki ezt mondja neki, ha meg ronda (ahhoz mindek mennél oda?:D) akkor meg tudja és megsértődik. studioban meg jó csajok vannak de oda csak akkor menj ha azt akarod mint ők (segítek: dugni) mert ott csak testbeszéddel csajozhatsz, aztán fizetsz neki egy 5ezres koktélt és lecuppant a wcben v hazaviszed felpróbálni. de ahhoz nem árt egy kis tapasztalat. vagy sok pénz
2011. máj. 15. 23:37
 20/22 egyszomorú válasza:
Nos neked komoly lány űgyeid lehetnek.. én az tanácsolnám hogy mível jőn a nyár meny világot látni tombold ki magad éld ki magad csajozz mert ahány csaj van a világban annyi féle más tulajdonságú-adootsággal rendelkeznek és benned biztosan látna olyan pontot benned ami őt megfogná.ez az első meglátásom :) a másik ha valaki meg tetszik a buliban akkor légy a közelében Sőr legyen a kezedben és nézd! ha rád nevet akkor szólísd meg Példa Szia Volna kedved táncolni beszélgetni stb ha igen asszondja akkor nyert űgyed van.onnantól be partyzod meghívod akármire és elbeszélgettek egymásról
2011. máj. 15. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!