Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy bulin hogyan lehet összeis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy bulin hogyan lehet összeismerkedni egy lánnyal? 17/f

Figyelt kérdés

Már meguntam, hogy nem ismerek meg sehol senkit, ezért arra gondoltam, hogy majd buliba. Nem olyat akarok, hogy egyből csók, aztán a nevét se tudom, hanem meg akarok ismerni valakit, vagyis legalább annyira, hogy legközelebb tudjuk folytatni.

Egy sima buliba nem is lenne gond, de manapság olyanokba járok amik tombolósak és koncert félék (Thrasher party). Ott bent nem nagyon van nyugi és nem tudom így, hogyan lehet odamenni valakihez.

2011. máj. 11. 20:41
1 2 3
 1/22 Neji ***** válasza:
78%
Oda mész hozzá bemutatkozol és szembeköpöd..garantálom h nem felejti el a neved legközelebb sem:)
2011. máj. 11. 20:43
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
ha van valami pihenőrész, pultos rész, megkérdezed tőle, van-e kedve inni valamit/egy sört, stb.
2011. máj. 11. 20:45
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Odaállsz mellé, kis tánci...kitúrsz az orrodból egy kis fikát a mutatóújad hegyére.....és odatolod a csajnak "Ő ! Némán!"
2011. máj. 11. 20:48
 4/22 anonim ***** válasza:
első válaszoló:DDDDDDD LoooL
2011. máj. 11. 20:48
 5/22 anonim ***** válasza:

Odamész hozzá: Bocsi, tudnál adni egy huszast (a szemébe nézel), megígértem a haveromnak, hogy felhívom, ha szerelmes leszek...

- Úgy nézel ki mint a harmadik barátnőm. Eddig 2 barátnőm volt!

- Ne haragudj, meg tudnad mondani hogy irjak a telefonszamod?

- Szia! Anyámék kizártak, aludhatok nálad?

:DDDD

2011. máj. 11. 20:49
 6/22 Neji ***** válasza:
100%

"Odamész hozzá: Bocsi, tudnál adni egy huszast (a szemébe nézel), megígértem a haveromnak, hogy felhívom, ha szerelmes leszek...

- Úgy nézel ki mint a harmadik barátnőm. Eddig 2 barátnőm volt!

- Ne haragudj, meg tudnad mondani hogy irjak a telefonszamod?

- Szia! Anyámék kizártak, aludhatok nálad?

:DDDD"

ha ezek után nem hagy ott a csaj akkor kellesz neki.

2011. máj. 11. 20:51
 7/22 anonim ***** válasza:
Öntsd le a blúzát vörösborral,akkor garantáltan nem felejt(ed) el egy ideig :D viccen kívül hívd meg egy italra...régimódi,viszont általában bejön :) ja és előtte szemezés
2011. máj. 11. 21:10
 8/22 anonim ***** válasza:
ja, nézelődj, és akivel szemezel, és rád mosolyog, ahhoz eséllyel odamehetsz, és elkezdhettek dumálni, aztán majd kisül belőle valami.
2011. máj. 11. 22:13
 9/22 A kérdező kommentje:

én STUDIO-ba biztos, hogy nem veszek semmit:D Nyugis hely meg nincs ott... max ha kimegyünk (vissza lehet menni). Csak a leszólítás elég nehézkes lehet egy tomboló csajnál:D

Egy sima táncolós buliba oda megyek, hogy szia táncoljunk, de itt azt se lehet:D Ha meg azt mondom hogy szia nincs kedved kijönni? arra meg biztos nem lesz a a válasz:D

2011. máj. 11. 23:34
 10/22 anonim ***** válasza:
Akkor a kérdés helyesen: Hogyan lehet egy normális lányt összeszedni studioban vagy coronitaban?
2011. máj. 15. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!