Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kell (a semmiből) összeis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell (a semmiből) összeismerkedni egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy lány (az évfolyamból (9.)), és szeretnék összeismerkedni vele. Eddig semmilyen kommunikációs kapcsolatba nem kerültem vele, csupán csak látjuk nagyon ritkán egymást a suliban.

Tehát arra adjatok tanácsokat, hogy hogy lehet kapcsolatot teremteni a semmiből, de lehetőleg ne túl direkt módon, és ne is nyálasan. Előre is kösz a válaszokat.

2009. febr. 20. 16:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
én is ugyanebbe a helyzetbe vok és én is 9.-es vok és én is szeretnék erre választ kapni! :) amúgy melyik városba laksz??
2009. febr. 20. 16:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Budapesten, de több részletet azért nem mondanék.
2009. febr. 20. 16:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
persze, ne is!! csak így megnyugodtam hogy nem ugyanarra a csajra hajtunk!!! :D:D:D
2009. febr. 20. 16:36
 4/7 A kérdező kommentje:
:D
2009. febr. 20. 16:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

ahjj srácok minden nap feltesznek egy ilyen kérdést...ameddig itt szenvedtek már rég összejöhettetek volna.

szóval közös évfolyam...nyilván tudod melyik osztályba jár. bemész a termükbe és azt mondod hogy otthon hagytad valamelyik könyved. elkéred valakitől. ha tőle akkor már egyből tudtok beszélgetni, ha valamelyik osztálytársától akkor is időzhetsz a többiekkel, ismerkedhetsz - vele is. de ez csak egy példa. rengeteg ilyen kis fogás létezik, a büfénél is megszólíthatod csak úgy spontán: 'áhh nem szeretem ha ilyen hosszú a sor' már ebből is beszélgetést lehet kezdeményezni. és jól gondolod hogy ő nem fog lépni, tehát tedd meg te. ne gyere azzal hogy nem mersz... a csajoknak a határozott, magabiztos srácok jönnek be. amúgy ha te is tetszel neki úgyis csak arra vár hogy megszólítsd.

jah és ha legközelebb látod mosolyogj és köszönj neki érthetően.

2009. febr. 20. 17:35
 6/7 anonim ***** válasza:
mármint összejöhettetek volna a lányokkal. nem egymással... XD
2009. febr. 20. 17:36
 7/7 anonim ***** válasza:
légy aranyos:D a mosolyra minden értelmes lány felfigyel :)
2009. márc. 6. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!