Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk azt szeretik, ha a barátnőjük ugyanolyan zenét szeret, ugyanolyan a stílusok, vagy tökmindegy nekik?
Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 19:04
11/14 anonim válasza:
utolso valaszadonak igaza van,bar mondjuk nem jobb,ha mind a ketten mentek koncertre,mint hogy te nem mesz diszkoba mert o azt szereti,vagy nem megy trash metalozni veled,mert o raver.. de amugy meg pl. rocker arc nem fog jarni egy minden hetvegen diszkoba logo egyennel. (szvsz)
12/14 anonim válasza:
Szerintem azok a fiúk szeretik, h egyezik a stílus, akik amúgy is uralkodó típusok.
Nálunk én vagyok a rocker arc, a párom disco meg mulatós, 2,5 éve vagyunk együtt. Annyi h otthon nem hallgatunk zenét, kocsiban a válogatás-CD megy, amit én raktam össze. Én néha kinézek egy koncertet, arra elmegyünk ketten, máskor meg a disco...egy kis borral ki lehet bírni:)
13/14 anonim válasza:
még nem volt punk csajom:)
17/F
14/14 anonim válasza:
Nyilván az azonosság az plussz pontot ér nálam,annál érdekesebb.De ha "stílusa" más az abszolút tolerálható,az nem gond, csak a lényeg,hogy a "világfelfogása, izlése",dolgokhoz hozzáálása" legyen azonos az enyémmel,különben konfligtus elsz úgyis a vége előbb utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!