Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúk azt szeretik, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk azt szeretik, ha a barátnőjük ugyanolyan zenét szeret, ugyanolyan a stílusok, vagy tökmindegy nekik?

Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 19:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
35%

szerintem nem ez a döntő. persze ne legyen hörgős metálrajongó aki büdös bakancsba jár, trottyos nadrágokba, kutyalánccal a derekán és csak hetente kétszer fürdik, legyen egyénisége, nem baj ha más mint az enyém (unatkoznék egy tök ugyanolyan srác mellett:) de azért tegyen eleget az erkölcsi elvárásaimnak (EMO NEEEEEM! nekem ne vagdossa az ereit és ne az én ölemben bőgje le a fekete sminket a fejéről! :D)

18/L

2009. márc. 10. 19:09
 2/14 anonim ***** válasza:
89%

előző mi a bajod a bakanccsal? egyáltalán nem büdös vagy talán már szagoltad? a kutyalánc már vitatható...

amilyen zenét hallgatok olyat elég kevés lány hallgat szóval innentől fogva nem zavar esetleg őt fogja később hogy ő discoba jár én meg koncertekre vagy éppen más bulikba járunk szóval innen jöhetnek problémák szerintem

2009. márc. 10. 19:16
 3/14 anonim ***** válasza:
50%
nem egy szimpla bakancsra gondoltam hanem arra h pl valaki képes nyáron 40 fokban térdig érő acélbetétest felvenni és arra aztán ne mondja senki h nem büdös! egyébként senkit nem akartam bántani, az én barátom is aktív, koncertekre járó rockersrác, és bár nem vagyok egy diszkós p.csa, teljesen más a stílusom de így szeretjük egymást és kész:D (néha rávesz h menjek el vele koncertre, múltkor voltam depresszión :) egész jó volt:)
2009. márc. 10. 19:19
 4/14 anonim ***** válasza:
66%
off: nem meleg :D ezért hívják nyári bakancsnak de mindegy. de én pl valahogy nem bírom elviselni a gépzenét de szerencsére mindketten szeretjük az úgymond mulatós zenéket szóval van valami közös.(nem az új mulatósra gondoltam)
2009. márc. 10. 19:33
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

nem árt ha egy a stílusuk. Mondjuk mi tudjuk kezelni, hogy én dnb ő rock.

Szerintem nem döntő egy kapcsolatban, de együtt nem fogtok elmenni szórakozni, ha annyira különbözik a stílusotok.

25/f

2009. márc. 10. 19:45
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez tökmind1. Max 1-el kevesebb közös téma. Nekem az eddigi exeim közül senki nem hallgatott olyan zenét mint én. A lényeg a tolerancia...te is ki kell bírd az ő zenéjét, és ő is a tiédet.
2009. márc. 10. 19:51
 7/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2009. márc. 10. 19:53
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem döntő, de azt tartjuk általában szimpatikusnak aki hasonlít ránk, pl zene, és gesztusok.
2009. márc. 10. 20:08
 9/14 anonim ***** válasza:
75%
Mikor megismerkedtünk a barátnőm rap RnB-t hallgatott és hasonlót...együttvagyunk több mint egy éve,és mostanra Good Charlotte-t simple plant és hasonlókat hallgat a hatásomra,és a stilusa is szerencsére olyan lett mint az enyém(rockos,pun-rockos)viszont mikor a barátnőivel (szerencsére nagyon ritkán) discoba megy..égnek áll a hátamon a szőr.Nekem fontos,hogy ugyanolyan legyen a stiilusunk
2009. márc. 10. 21:32
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy nőtök föl, annál kevésbé lesz lényeges. Meg persze Te is úgy fogsz egyre kevésbé azon lenni, hogy úgy legyél egyedi, hogy majmolsz egy stílust.
2009. márc. 10. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!