Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most ez mi? Nem értem. Fontos!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez mi? Nem értem. Fontos! Szórakozik?

Figyelt kérdés

A szülinapomon ismertem meg a srácot,akkor még nem volt csaja,aki az eggyik legjobb bnőm. Hát.. volt benne pia,és tánc közben hirtelen megszólal,és megfogja a derekam,hogy: "Nagyon bejössz nekem!" Akkor mondtam a haveromnak,hogy állítsa le a srácot,mert nekem nem jön be. Azóta megváltozott a véleményem. :$ Jobban megismertem,stb.. Nemis próbálkozott,felfogta hogy mivan. De összejött most a barátnőmmel,és tegnap disco előtt megszólal mikor a bnőim mosdóban voltak: "Hagyjuk itt őket,mennyünk ketten bulizni." Persze nem hogy nem hagytam ott őket. És disco után megyünk haza,pont ez volt a szöveg: "I love you,i love you.." És rám néz,és mosolyogva mondja ezt nekem. Vagyis csak tátogott. xD Közben meg kézen fogva megy előtte a csajjal,és kicsit később hátranéz,és mosolyogva rám kacsint. Mire véljem ezt? :O Amikor megkérdeztem a szülinapom után,hogy emlékszik e arra amit mondott nekem,hogy bejövök neki,azt mondta hogy nem emlékszik rá,és többször mondta nekem,hogy "Két esélyes csaj vagy". 2x is megdícsérte a hajam,és mikor kérdeztem jön e jövőhéten is bulizni,súgja hogy igen,csak a csaja meg ne tudja. Mert a csaj nem jön.

16L / 16F

2011. máj. 8. 14:32
 1/5 anonim ***** válasza:
16 éves,miért ne szórakozna?:)
2011. máj. 8. 14:41
 2/5 anonim válasza:
Nem kéne foglalkoznod vele,bármi is a célja..tőled biztos nem akar komolyabbat.
2011. máj. 8. 15:17
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem keress inkább idősebbet.Még nagyon fiatal és ilyen is lesz még jó pár évig.
2011. máj. 8. 15:24
 4/5 anonim válasza:
Csak szórakozik!
2011. máj. 8. 16:05
 5/5 anonim ***** válasza:

1, 16 éves vagy. mit keresel itt?

2, döntsd el te hogy mit akarsz, itt ahány ember annyi vélemény...amúgy meg csak gratulálni tudok hogy 16 éves és leisszamagát mindig

2011. jún. 7. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!