Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/lányok! Van itt olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok! Van itt olyan, aki 23 évesen titkolja, hogy van barátja/barátnője és még nem merte bemutatni a szüleinek? Lent.

Figyelt kérdés
Nincs még barátom, csak engem elég rövid pórázon tartanak, kíváncsi vagyok másoknál hogy megy ez a dolog. Még sosem volt barátom és aAz én anyám tuti kiakadna ha lenne valakim. Fogalmam sincs, hogy mit tennék ha egyszer összejönnék valakivel. Elköltözni még jó ideig nincs lehetőségem amig tanulok, de elég folytó érzés, hogy ami másnak ilyen korban már természetes az nekem tilos.
2011. máj. 7. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:
biztosan van.
2011. máj. 7. 21:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Pont így vagyok én is, L/19
2011. máj. 7. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Most éppen ezért, küzdök, hogy ne kerüljek ebbe a helyzetbe...18 évesen mek ki a halálba:) Nem szeretném ha a még nálamis csóróbb és szülők-től függjek...
2011. máj. 7. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Hű. Ne haragudj, de a szüleiddel komoly problémák vannak. De veled is, ha miattuk nem keresel párt! Ilyenből szokott az következni, hogy majd az első fiúhoz hozzámész 28 évesen, meg szexuális problémáid lesznek amiatt, hogy szűz vagy és bűnnek hiszel dolgokat, meg szégyenled a partnered előtt a tapasztalatlanságodat stbstb. Nemrég tett fel itt egy 27 éves lány kérdést. Az volt ott is a lényeg többek között, hogy "annyi idősen" már nem olyan egyszerű az ismerkedés. Sokkal körülményesebb párt találni. Szóval szerintem ne foglalkozz azzal, hogy mit szólnak, keress egy rendes fiút. Ha látják, hogy normális, akkor el fogják fogadni, el kell fogadniuk. Gondolom amúgy egyke lányuk vagy..
2011. máj. 7. 22:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Bizonyára vannak ilyenek, de ez cseppet sem egészséges... az, hogy egy felnőtt 20+ éves nő ne mutasson semmi önállóságot. Az ilyennek sosem lesz saját élete, sosem fog önálló döntéseket hozni és majd ha egyedül marad, olyan elveszett és esetlen lesz, hogy az szánalmas. Az ilyen embereket lehet bármikor eltaposni, keresztüllépni rajta, az ilyen megköszöni ha ütik, és utána sírva szalad anyuka szoknyája alá... tényleg ilyen akarsz lenni?

A szüleid nem élhetnek helyetted. Ez a TE életed. Te döntöd el, mihez kezdesz vele, hogyan és kivel akarod élni. És a szüleidnek maximum tanácsot adni van joguk, de azt már te döntöd el, mit fogadsz meg és mit nem. És semmi, ismétlem semmi nincs a kezükben ellened, ha önálló vagy és anyagilag is függetleníted magad. Onnantól kezdve, h betöltötted a 18-at, nem szólhatnak bele SEMMIBE! ha te úgy döntesz pl. hogy holnap reggel fogod magad és a cókmókod és tahitire költözöl, azt sem akadályozhatják meg...

21/L

2011. máj. 7. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!