Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja minden srác ugyanazt a szöveget egy csajnak? és mért ragaszkodnak az első randi helyszínéhez? és mért talál mindig kifogást ha lemond egy randit? (az iskolára hivatkozva, mag a tanárára)
Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 17:20
61/84 A kérdező kommentje:
"hímnős"?????ezzel mire célzol????
2011. máj. 7. 19:02
62/84 anonim válasza:
Nem célozgatok, hanem telibe találok.
63/84 A kérdező kommentje:
joh biztos..de én nem értem csaj vagy srác vagy????
2011. máj. 7. 19:07
64/84 anonim válasza:
Miért érdekel ez téged ennyire?
65/84 A kérdező kommentje:
csak érdekel mert tudni szeretném hogy kiír olyat h a "kislánya" vagyok?!XD
2011. máj. 7. 19:11
66/84 toportyan5 válasza:
hát kislány, ez 7 oldal ez nagyon nagy, olyanokat röhögtem hogy kész. Még több ilyen kommentet, mert ez nagyon nagy.
Ja! Te meg tényleg itt vitatkozol ahelyett, hogy hús vér emberekkel beszélgetnél erről. kocka!!!!!!!!
csak hogy ki hozzalak a sodrodból kislány!!
18f
67/84 anonim válasza:
Na akkor gondolom elszívtál egy cigit Gábor, remek, gratulálok, most már csak vigyázz, nehogy jövőre szülnöd keljen
68/84 A kérdező kommentje:
nem fogsz feldühíteni!!!!!felőlem bármit írhatsz akk sem leszek mérges...nyugodtan kipróbálhatod felőlem de nem fog sikerülni!!XD
2011. máj. 7. 19:16
69/84 A kérdező kommentje:
látom nem tudod felfogni a lány és a fiú fogalmát!!nem tudom mit szívtál de nem leszek mérges szval hiába minden szó én nyugodt maradok!!!!!
2011. máj. 7. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!