Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja minden srác ugyanazt a szöveget egy csajnak? és mért ragaszkodnak az első randi helyszínéhez? és mért talál mindig kifogást ha lemond egy randit? (az iskolára hivatkozva, mag a tanárára)
17:55!
Teljesen igaza van!
KÉRDEZŐ Ennek a válaszolónak adhatsz a szavaira, ugyan is leírta rólad az igazságot!
Naív vagy, fiatal, és attól h voltak pasijaid az nem jelenti azt h tapasztalt is vagy...
JA IGEN! És ott van még a pont a 17:55-ösnél..azért reagálsz idegesen vissza mert tudod h igazunk van!
Egyébként az őszintét akarod hallani????? Rendben! A hozzászólásaid alapján TE:
- hisztériás vagy
- idegbajos
- te magad vagy a hazudós! Amit nem ismersz be
- fiatalka vagy
- tapasztalatlan
- és ha igaz h ennyi pasid volt már akkor egy nyavajgos szűzk*rva vagy!
Sorry!
-
szerintem te kész humorista vagy kedves kérdező! :)
El tudom képzelni azt a vörös fejet, és ideges arckifejezést amit most az itt írtakra vághatsz....
hm!
Szerintem nyugodj meg! Nagy levegő be, majd kifúj! Ezt 5x csináld meg!
Majd mond, hogy szúúúú-száááá!
Nyugi ne legyél ideges, mert a végén még megpattan egy ér, és összevérzed a monitort. Nyugi!
Menj ki szívj el egy cigit, vagy igyál meg egy üdítőt.
BÉKE VAN!
amugy is egyes nők olyan cukik tudnak lenni mikor idegesek!
Te is cuki vagy???
Na látod milyen ügyes vagy kérdező!!!???
Akkor ne cigizni menjél ki, csak szippantani friss levegőt, ettől a sok netezéstől megfájdul a fejecskéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!