Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fejeztek be egy rosszul sikerült randit?
Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 08:09
3/9 anonim válasza:
Az attól függ, mi sikerült rosszul. Ha az derült ki, hogy nem vagyunk egymáshoz valók és ezt mind a ketten beláttuk, akkor szomorú beletörődéssel. Ha csak az egyikünk látta be, akkor az a másiknak rosszabb. De esetleg felszabadító érzés is lehet. Lehet bosszantó is.
Szóval nincs egy válasz a kérdésre.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem is akkor van a baj, ha mindketten csalódnak, hanem ha az egyik félnek nagyon bejön a másik, az viszont inkább menekülne. Egy megoldás gondolom az, hogy megmondjuk a másiknak, hogy bocs, ez most nem fog menni. Vagy jönnek más "taktikák".
2011. máj. 4. 08:44
6/9 anonim válasza:
Meg kell neki mondani hogy "ne haragudj de ez nekem nem fog menni,mert nem érzem azt a szikrát kettőnk között amit kellene" ezt szerintem meg fogja érteni:)
7/9 anonim válasza:
Majd keresni foglak. Aztán felhívom/írok neki.
Nem akarom ott kellemetlen helyzetbe hozni.
8/9 anonim válasza:
11:10! Szerintem magadat nem szeretnéd kellemetlen helyzetbe hozni, félsz megmondani a szemébe, ezért a telefon és az internet elé bújsz :)
9/9 anonim válasza:
Hát csak simán elköszönök. (26/N vagyok.) Ha a randi végén megkérdezi a pasi, hogy találkozunk-e még, akkor megmondom neki egyenesen, hogy úgy érzem, nem működne köztünk.
Ha meg nem kérdezi meg, akkor:
1. lehet, ő sem fog keresni többé;
2. keresni fog, és akkor mondom meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!