Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen ennél több mint ami most van vagy amit sikerült felépítenem? 14/F
Na hol is kezdjem... van egy lány az osztályomban ő is 14 éves én is 14 vagyok.Kb ovoda óta ismerjük egymást. Egészen 1. osztálytól 7. osztályig "romlott" a kapcsolatunk úgymond és most 8.-ra feloldódott épp most csütörtökön hülyéskedtem ő nevetett rajtam és másnap amit sosem tett eddig megkérte hogy üljek mellé! eddig csak úgy állt hozzám amikor hozzá értem és mondtam hogy szia:"hagyál már békén" na meg még 1,2 csúnya szót hozzá tett ami nekem nem esett jól! és úgy gondolom hogy most szerintem jól összejöhetnénk mivel vágyom már a szerelemre tényleg lehet nem fog sokáig tartani ezt nem tudhatom mivel ő más középsuliba megy mint én szóval legalább a 8. osztályt valahogy "kihúzni"vele mármint szerelem ügyileg ha komoly lesz tényleg akkor én is oda megyek ahova ő tovább tanulni.
és a kérdés az lenne hogyan közeledjek felé? természetesen nagyon nehéz az orra alá dörgölni hogy"Szeretlek téged,szerelmes vagyok beléd" nem vagyok én egy izmos kockahasú természetesen van rajtam súlyfelesleg amin most is dolgozok hogy ez eltűnjön.
vagy várjam meg hogy ő lépjen? nem tudom relém fogtok valamiben segíteni nem muszály nagy dolgot mondani csak valami jelet hogy előrébb lépjek egy szint-el ebben a dologban.
Előre is köszönöm
b@zdmeg b@zdmeg b@zdmeg
nem ez a lényeg.....
tudsod menyi dagat ,csunya(amit én meg tok itélni) embert látok akár 10/10 lányokkal
azért fogy le
de nem az a lényeg.....
szóval először is próbálj meg tbb időt tölteni és deritsd ki h ő mit érez....
ha van "szikra"
akor neked csak "lángra kell lobbantanod"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!