Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok fiúnak bejövök, helyeseknek is mégsincs pasim. Miért?
Figyelt kérdés
Mindenki mondja hogy ilyen meg olyan szép vagyok. Flörtölnek is velem, fiú barátaim is vannak, de egy srác sem hív randira2011. máj. 3. 16:22
21/33 A kérdező kommentje:
ellentétben velünk? hát én pedig nem ezt veszem észre. a fiúkat álltalában üresfejű ribikkel látom. amúgy meg nem is ismerik a személyiségemet a pasik, akkor hogy hogy nem is tetszik nekik, talán venni kéne a fáradságot megismerni...
2011. máj. 5. 20:34
22/33 anonim válasza:
Figyelj lehet h azt mondják h szép vagy de nem gondolják komolyan vagy szép vagy de nem jössz be nekik .Vagy szép vagy de romlott a belsőd ..:D Vagy Túl nagy az elvárásaid..Jah és általában nem a pasik a genyók h nem jönnek össze valakivel ,a csajok szokták elrontani.Most lehet szidni de szerintem benned lesz a hiba kislány.. egy 19/L ..Igen nem pasi vagyok :D
23/33 anonim válasza:
A ri.bik ahogy te nevezed őket ..Ő velük egy ő pasi könnyebben eltud beszélgetni mert nyitottabbak mint a szende szűz lányok.. és amúgy nem mindenki ri.bi akiről azt gondolod..Mert lehet h nem fekszik le egyikkel se csak csók meg ilyennek ...Ja és nem olyan üres fejűek azok ..;) :D Jobban ellehet velük beszélgetni mint a jó kislányokkal ugyanaz a19/L
24/33 anonim válasza:
Te pont az a kategória lehetsz aki mindenki kell, de közbe még se. Szép és érdekes, de nem mernek feléd nyitni úgy, mert félnek az elutasítástól. De a másik magyarázat lehet egy qvának tartanak.
25/33 anonim válasza:
qhogy mondhatod szèp làny lehetsz èshàt ha bejö aaz alak akkor nyugodtan flörtölj vele ès elfog hivni:) u.i boccs a helyesiras miatt telefonon vagyok...
26/33 anonim válasza:
Itt nem a pasikkal, vagy a csajokkal van a probléma. Egyszerűen nem találtál még olyasvalakit akivel találtok, ennyi...
27/33 MolotovPunk válasza:
A túl szép lányok nem jók,egoisták nagyon,meg könnyen megcsalhatnak.Plusz sok közülük unalmas.Ezért inkább jobbak az átlagos csajok,azok legalább nem egoisták és jobban el lehet velük beszélgetni.
28/33 MolotovPunk válasza:
Meg mást is lehet velük :D
29/33 anonim válasza:
Tisztázzunk valamit, kajak tőlünk vadidegenektől, akik sose láttak, sose hallottak, két szót se beszéltek veled, tőlünk kérdezed, hogy miért nincsen pasid?
Komolyan olyan sokat gondolkoztál a problémán, hogy az a zseniális megoldás született, hogy itt megkérdezd?
30/33 anonim válasza:
túl elérhetetlennek tánsz nekik, jégkirálynőnek, megközelíthetetlennek, elérhetetlennek tűnsz nekik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!