Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves srác vagyok, nincs barátnőm, pedig nem is nézek ki rosszul, nem járok bulikba sokat, mégsincs barátnőm. Mit tudnék csinálni?
Ismerkedj. Ahhoz pedig nem kell mindenképpen bulikba járkálnod, sőt. Sportolj, járj el sétálni. Bármikor összefuthatsz egy számodra szimpatikus lánnyal. A lényeg, hogy mindig add magad, és egyszer úgy is összejön. :)
14/L
Egyetértek 11:04-gyel!
De szerintem a barátaiddal is lóghatsz többet, ha egy rendes társaságban vagy, akkor a lányok se lesznek veled ellenszenvesek. :)
Kíváncsivá tettél... Nem kaphatnék egy képet? Jöhet privátba is. :)
Első válaszoló voltam.
Lehet, épp az a gond, hogy mindent megadnál egy lánynak. Legyél kicsit vagányabb, macsóbb, és ne akarj mindent megadni a lánynak, előbb inkább szédítsd őket, hozd őket zavarba, tedd őket kíváncsivá... Hidd el, ettől döglik a légy!
Egy fiú voltam, aki után döglenek a legyek :)
Utolsónál a pont.
Ha egyből odateszed magad nem leszel értékes sem érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!