Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18 éves srác vagyok, nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves srác vagyok, nincs barátnőm, pedig nem is nézek ki rosszul, nem járok bulikba sokat, mégsincs barátnőm. Mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 11:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
én 17 éves csaj vagyok, nincs barátom, nem vagyok bányarém, nem szoktam bulikba járni, mégsincs barátom. mit tudok tenni? várok :D barátnőmmel szoktam mászkálni, kimegyünk a tornapályára, viszont én is kicsit válogatós vagyok.. ez van :)
2011. júl. 11. 11:56
 12/17 anonim ***** válasza:

Párt társaságban lehet találni. Nem sötét részeg diszkóban, hanem nappal, olyan helyen, ahol sok ember van. Körök, klubbok, bármi, ahol több ember tevékenységet folytat egyszerre. Mozogni kell.

Ha ez nem megy, végső soron ott a netes párkereső. Én nem próbáltam, de haver jó sok csajt megdugott az által.

2011. júl. 11. 13:42
 13/17 anonim ***** válasza:

11.56

Ugyanez, nekem is. csak én 16 vagyok. És még nagyon sokan járnak ebben a cipőben... De ne legyetek türelmetlenek, mert megfogjuk találni azt aki nekünk való. Látjátok, mennyi jó fej srác van aki szingli és mennyi jó fej csaj van aki szingli... szóval nem igaz, hogy minden normális lánynak/fiúnak van szerelme. Az csak a látszat. ;) Mert nagyon sok ember van, aki nem az a nagymenő, és nem olyan "ismert" és ők nem hallatják a hangjukat mindenhol de attól még vannak és lehet sokkal "jobbak" ;) Csak a háttérben, és meg kell tanulni a dolgok mögé látni, és kicsit jobban megfigyelni... Lehet

pl: az a lány aki neked kell. Aki olyan csodálatos (de ezt nem sokan tudják róla, hisz nem ismerik IGAZÁN) ott ül a buszon, magába zárkózva, egy barátnőjével, aki kihívóan van öltözködve és ribancosan... Minden szem rátapad a barátnőjére, és mindenkinek ő kéne... De azt a lányt senki nem veszi észre. Mert lehet első látásra egy "szürke egér" De ha megismernéd, rájönnél, hogy sokkal csodálatosabb, mint a másik...

Erre annyit mondok,hogy sok a csiszolatlan gyémánt!!!;)

2011. júl. 13. 09:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Tegyél fel képet :) Egyrészt kíváncsi vagyok rád(nem azért mert akarok tőled vmit,mert van barátom), de hátha megtetszel itt egy csajszinak ;)
2011. júl. 13. 10:08
 15/17 A kérdező kommentje:
hm. Hát bár olyan lányt találnék, aki az emberi értékeket megbecsüli. Wá. Olyan jó is lene. Átölelni, hozzá bújni, érezni, hogy az enyém, mint egy álom, remélem nem sokáig lessz az:)
2011. júl. 13. 10:27
 16/17 anonim ***** válasza:

Ahogy a valaszaidbol eszrevettem tul elszant vagy,es egybol az igazira akarsz ratalalni,es ha talalnal egy csajt akinek bejosz akkor hamar elijesztened ezzel,hogy mar elso randin mondjuk latja rajtad h mindent megtennel erte,es majd nem lat benned semmi izgalmas dolgot,semmi elerhetetlent,es ezt nem szeretik a lanyok.Egy elobbi valaszolonak igaza volt,legyel eleinte machosabb...add tudtara h tetszik neked,de ne egybol mond h megorulsz erte,pl en ugy szoktam h elso randin ha olyansmirol akad szo h mi lesz a kovetkezokben akkor kicsit felteteles modban beszelek,ez nem a hatarozatlansag hianya,csupan egy kis csel,hogy ne erezze,hogy egybol megkapott pl..."ha meg fogunk talalkozni,akkor..."

21f

2011. júl. 13. 10:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Hagyd békén a lányaimat. Inkább menj tippmixelni vagy csinálj valami értelmeset kisfiú.
2018. szept. 1. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!