Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok fiúnak bejövök, helyeseknek is mégsincs pasim. Miért?
Figyelt kérdés
Mindenki mondja hogy ilyen meg olyan szép vagyok. Flörtölnek is velem, fiú barátaim is vannak, de egy srác sem hív randira2011. máj. 3. 16:22
1/33 anonim válasza:
Félnek az elutasítástól :) Félünk. Túl szép vagy nekik.
3/33 A kérdező kommentje:
olyan 163 centi körül:)
2011. máj. 3. 16:24
4/33 anonim válasza:
Az szuper. Nem feltétlenül randira kéne elhívni téged hanem bármilyen érdekes programra. Vannak barátaid?
5/33 anonim válasza:
küldj képet privátba és megmondom, hogy hazudnak vagy nem :D
6/33 anonim válasza:
lehet, h bejösz nekik, de ez nem feltétlenől jelenti azt h akarnak is valami tőled. lehet, h csak külsőre jössz be nekik, de a természeted nem. és ha egy fiú flörtölget az nem jelent semmit.
8/33 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 16:35
azt beszoptad lassú voltál...
9/33 A kérdező kommentje:
ugysem küdök senkinek:D
2011. máj. 3. 16:42
10/33 anonim válasza:
én meg itt frissidgetem ezt a szart :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!