Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tette ezt a lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tette ezt a lány?

Figyelt kérdés
Volt egy lány a főiskolán, akivel épp hogy csak köszönőviszonyban voltam. Egyszer óra után az utcán telefonáltam, mikor láttam, hogy a buszmegálló felé tart a barátaival. Néztem utánuk, majd azon kaptam magam, hogy a lány hátrafordul és pár másodpercig mélyen a szemembe nézett. Ez mit jelent?
2011. máj. 3. 11:42
 1/7 anonim ***** válasza:
azt jelenti , hogy le akar feküdni veled.
2011. máj. 3. 11:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha ez sem előtte, sem utána nem fordult elő, akkor nem hiszem, hogy jelent valamit. De ha neked tetszik a lány, puhatolózz.
2011. máj. 3. 11:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Olyan volt még ugyanezzel a lánnyal, hogy mentem a folyosón, ő szemben állt velem, a barátnőjével beszélgetett és ahogy meglátta, hogy közeledek, végigkísért a tekintetével. Ennyi.
2011. máj. 3. 11:52
 4/7 Trollololo válasza:

sztem érzi a szagod! PROBLEM?

nemám :) próbálj közeledni felé, szemezz vele :)

2011. máj. 3. 11:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezt komolyan kérdezed? Van rá pár válaszlehetőség de hogy melyik miatt néz azt csak ő tudja:

Tetszel neki és várja hogy megszólítsd

Lát rajtad valami furát (ami neki különleges, vagy nem tetszik vagy csak vonzza a tekintetét)

Egész egyszerűen bambul - nekem is bambultak már a képembe az urcán, suliban, stb.

Eszedbe jutott rólad valami/valaki amin/akin elgondolkodott

Hasonlítasz valakire akit ismer

Vagy csak szimplán rádnézett, sokszor az ember valakire ránéz aztán rajta marad a tekintete pár mp-ig mert elgondolkodik vagy nem kapja el gyorsan a fejét, ennyi

Vagy akikkel volt ép mondtak rólad valamit amikor megláttak téged (pl. nézd milyen a táskája én is ilyet ekresek, stb.) és ő rádnézett.

Ilyen kérdést hogy miért nézett rám xy, eddig csak kamaszok témakörben olvastam :)

2011. máj. 3. 11:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Szemmelverés volt, a boszorkányok használják átkozás céljából.
2011. máj. 3. 12:31
 7/7 anonim ***** válasza:
lehet, h csak megnézett jobban magának vagy csak hátranézett és véletlen az egész. de jelenthet enné többet is.
2011. máj. 3. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!